מרציפן שקדים ביתי בקלי קלות

מרציפן שקדים ביתי שמכינים ב-5 דקות, ללא גלוטן וכשר לפסח, שאפשר לאכול כממתק או להשתמש בתור חומר גלם
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    5 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. מרסקים את השקדים במעבד המזון, (ערכה כזאת יכולה להתאים לכם) במשך 1-2 דקות עד לקבלת אבקת שקדים.
  2. מוסיפים את אבקת הסוכר, מים, מיץ הלימון ומי הוורדים ומעבדים כ-2 דקות עד לקבלת כדור במרקם שמזכיר פלסטלינה. אם התערובת פירורית מדי, מוסיפים עוד 1 כפית מים.
  3. על משטח עבודה מגלגלים לגלילים בקוטר 1 ו-1/2 ס”מ, וחותכים למעוינים באורך 3 ס”מ.
  4. שומרים בכלי אטום במקרר עד חודש.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 30 מנות
קלוריות 52.3 קק״ל 1567.6 קק״ל
פחמימות 1.3 גרם 37.6 גרם
שומן 3.5 גרם 105.0 גרם
נתרן 1.3 מ״ג 38.0 מ״ג
חלבון 1.4 גרם 42.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.7 גרם 19.6 גרם
שומן רווי 0.3 גרם 8.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 15.8 מ״ג 473.5 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 6.6 מ״ג
אשלגן 44.1 מ״ג 1323.1 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 5.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    לאב

    אפשר להוסיף תמצית שקדים במקום מי ורדים?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר לנסות, הטעם יהיה שונה כמובן 🙂 ספרו לנו איך יצא

      Avatar
      Foody Foody

      בעקרון כן, אך המרציפן הזה נועד בעיקר לאכילה כמות שהוא. ממליצים לחפש מתכון לקרם שקדים שניתן למלא עמו מאפים. בהצלחה!

    Avatar
    באכסי חזקיה

    יצא לי חולי ולא מצליח לייצר צורות מתפרק

      Avatar
      Foody Foody

      יש להוסיף מעט מים עד לקבלת מרקם דמוי פלסטלינה