
-
זמן הכנה45 דקות
-
זמן כוללשעה ו-30 דקות
-
רמת קושיבינונית
-
מרכיבים14
מצרכים
מרק
-
6 בצלים בינוניים
-
2 כפות שמן זית
-
1 כף שמן קנולה
-
1 כף סוכר לבן
-
50 גרם חמאה
-
2 כפות קמח לבן
-
1 כוס יין לבן יבש
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית אגוז מוסקט
-
6 כוסות מים
-
2 כפות אבקת מרק בצל
הגשה
-
1 בגט לבן בינוני
-
1/2 כוס שמן זית
-
1 חבילה גבינת קממבר
אופן הכנה
- פורסים דק את הבצל. מרתיחים את המים.
- מחממים את שמן הזית והקנולה בסיר עמוק ומוסיפים את הבצל הפרוס. מאדים, תוך כדי ערבוב, עד שקיפות.
- אחרי 6 דקות אידוי מוסיפים את הסוכר וממשיכים לאדות עד שהבצלים מזהיבים. בערך 30 דקות.
- מוסיפים את החמאה וממשיכים לערבב עד שהחמאה נמסה. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב. במידה ויווצרו גושים, הם ייעלמו בהמשך. מוסיפים את היין ומערבבים היטב. מבשלים 5 דקות עד שאדי האלכוהול יעלמו.
- מוסיפים את המים הרותחים ואבקת המרק, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מתבלים לפי הטעם, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות. מקפידים לערבב מדי פעם.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- חותכים את הבאגט לפרוסות בעובי 2 ס”מ. מברישים במעט שמן זית ומניחים פרוסה מגבינת הקממבר איסייני סור מור. מסדרים את הפרוסות על גבי התבנית.
- מעבירם לתנור במצב גריל ואופים במשך 3-5 דקות עד המסה. מגישים מעל המרק.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
704.9
קק״ל
2819.8
קק״ל
פחמימות
32.0
גרם
128.0
גרם
שומן
55.8
גרם
223.2
גרם
נתרן
947.0
מ״ג
3788.0
מ״ג
חלבון
9.3
גרם
37.2
גרם
סיבים תזונתיים
2.9
גרם
11.6
גרם
שומן רווי
16.4
גרם
65.6
גרם
כולסטרול
50.0
מ״ג
200.1
מ״ג
סידן
166.6
מ״ג
666.3
מ״ג
ברזל
1.0
מ״ג
4.1
מ״ג
אשלגן
395.2
מ״ג
1580.7
מ״ג
אבץ
0.8
מ״ג
3.0
מ״ג
תגובות (0)