מרק ירקות עשיר עם גרגירי חומוס

שי-לי ליפא מכינה מרק ירקות עשיר, מנה בריאה ודיאטטית שתחמם לכם את הבטן ביום חורף קר. והבונוס? המרק טבעוני ונטול גלוטן
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

אופן הכנה

  1. קוצצים דק את הבצל. חותכים את הגזר, הסלרי, העגבניות והזוקיני לקוביות בגודל 1/2 ס”מ.
  2. מחממים את השמן בסיר על להבה בינונית. מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומאדים כ-10 דקות, תוך כדי בחישה, עד שהירקות רכים.
  3. מוסיפים לסיר את העגבניות, תפוחי האדמה, הזוקיני, הכרובית, גרגרי החומוס, רסק העגבניות והמים, מתבלים באורגנו, המלח והפלפל ומביאים לרתיחה.
  4. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-40 דקות, עד שהירקות רכים.
  5. מרסקים כ-1/3 מהמרק בבלנדר מוט חשמלי. טועמים ומתקנים תיבול.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 162.9 קק״ל 977.5 קק״ל
פחמימות 16.3 גרם 98.1 גרם
שומן 9.5 גרם 56.8 גרם
נתרן 563.4 מ״ג 3380.4 מ״ג
חלבון 5.2 גרם 31.3 גרם
סיבים תזונתיים 6.2 גרם 37.0 גרם
שומן רווי 1.2 גרם 7.4 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 49.9 מ״ג 299.4 מ״ג
ברזל 1.4 מ״ג 8.3 מ״ג
אשלגן 523.1 מ״ג 3138.6 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 1.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody