
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כולל40 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים12
מצרכים
אופן הכנה
- קולפים את הבצל, הבטטה, הגזר והג’ינג’ר.
- קוצצים את הבצל ואת הג’ינג’ר. חותכים את הבטטה, הגזר והקישואים לקוביות.
- בסיר מטגנים את הבצל בשמן עד הזהבה, מוסיפים את הירקות החתוכים ומערבבים במשך 2-3 דקות.
- מוסיפים את המים, עלי הסלרי והג’ינג’ר. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים עד להתרככות הירקות.
- מוציאים את עלי הסלרי וטוחנים עם בלנדר מוט את הירקות עד לקבלת מרקם סמיך.
- מוסיפים את התבלינים, מערבבים, טועמים ומתקנים את התיבול אם צריך.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
10
מנות
קלוריות
127.0
קק״ל
1269.9
קק״ל
פחמימות
14.9
גרם
148.9
גרם
שומן
1.3
גרם
12.7
גרם
נתרן
397.6
מ״ג
3976.4
מ״ג
חלבון
5.2
גרם
52.1
גרם
סיבים תזונתיים
11.3
גרם
112.6
גרם
שומן רווי
0.5
גרם
4.6
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
253.9
מ״ג
2539.3
מ״ג
ברזל
1.9
מ״ג
18.6
מ״ג
אשלגן
1799.9
מ״ג
17998.9
מ״ג
אבץ
0.8
מ״ג
8.3
מ״ג
תגובה אחת
נשמע טעים וקל להכנה