מרק כתום עם גזר, דלעת ובטטה של תמרה אהרוני

בחוץ קר והגשם לא מפסיק לרדת? כל מה שצריך זה מרק רותח שיחמם את הבטן. תמרה אהרוני במתכון מנחם של מרק כתום עם גזר, דלעת ובטטה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    11

מצרכים

מרק

הגשה

אופן הכנה

  1. קולפים וחותכים את הבטטה, הגזר והדלעת לקוביות בינוניות.
  2. מחממים בסיר את החמאה והשמן ומטגנים את המרווה והירקות החתוכים כ-10 דקות.
  3. מוסיפים את המים הרותחים ומבשלים מכוסה על אש נמוכה כ-30 דקות.
  4. מרסקים בעזרת בלנדר מוט, מוסיפים מלח ופלפל שחור, טועמים ומתקנים את התיבול.
  5. קוצצים דק את העירית.
  6. מגישים עם יוגורט, עירית ומקלות בצק עלים.

הערות

  • אפשר להגיש את המרק עם מקלות בצק עלים או גריסיני

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 242.2 קק״ל 968.7 קק״ל
פחמימות 20.8 גרם 83.3 גרם
שומן 14.5 גרם 58.0 גרם
נתרן 977.9 מ״ג 3911.6 מ״ג
חלבון 4.9 גרם 19.5 גרם
סיבים תזונתיים 5.5 גרם 22.0 גרם
שומן רווי 5.5 גרם 22.1 גרם
כולסטרול 19.5 מ״ג 78.0 מ״ג
סידן 146.5 מ״ג 586.0 מ״ג
ברזל 1.6 מ״ג 6.4 מ״ג
אשלגן 814.0 מ״ג 3255.8 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 2.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody