מרק לקוסקוס

רגילים לבשל מרק לקוסקוס שעות על הגז? קבלו מתכון למרק צמחוני עם שפע של ירקות, צבעים וטעמים שמכינים בקלות בפחות משעה של בישול
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    16

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים את הבצל, הסלרי והשום לקוביות קטנות ואת הדלורית, הגזר, תפוחי האדמה והקישואים לחתיכות גדולות בגודל 2-3 ס”מ.
  2. מכניסים את הסיר הקרמי למכשיר ומפעילים על טיגון באויר חם ל-15 דקות. אחרי 5 דקות כשהמכשיר חם מוסיפים שמן, סלרי, בצל ושום ומערבבים. סוגרים ומערבבים מדי פעם כדי לוודא שהם לא נשרפים אלא רק מתרככים.
  3. מוסיפים מים ואת כל התבלינים ומערבבים. מוסיפים את גרגירי החומוס שהושרו לילה במים, סוגרים עם מכסה סיר הלחץ ומפעילים ל-20 דקות. מוודאים שהשסתום על מצב Seal.
  4. משחררים את האדים ומוסיפים את שאר המצרכים כולל הפטרוזיליה. סוגרים שוב עם מכסה סיר הלחץ ומפעילים למשך 20 דקות. פותחים ומוודאים שהירקות והחומוס רכים ושלא חסר תיבול. אם צריך, מבשלים עוד 5 דקות.
  5. מגישים עם קוסקוס.
מוסיפים את הירקות
מוסיפים את הירקות
מגישים עם קוסקוס
מגישים עם קוסקוס

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 141.0 קק״ל 845.8 קק״ל
פחמימות 15.9 גרם 95.5 גרם
שומן 6.4 גרם 38.2 גרם
נתרן 978.2 מ״ג 5869.1 מ״ג
חלבון 3.9 גרם 23.4 גרם
סיבים תזונתיים 4.6 גרם 27.7 גרם
שומן רווי 0.7 גרם 4.3 גרם
כולסטרול 0.4 מ״ג 2.2 מ״ג
סידן 58.6 מ״ג 351.7 מ״ג
ברזל 1.5 מ״ג 8.8 מ״ג
אשלגן 494.7 מ״ג 2968.2 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 2.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody