מרק מיסו עם קוביות טופו ואטריות אורז

להרגיש יפן בישראל, להכין בקלות ובמהירות עם המתכון שלנו והלבנדר חם/קר של נינג'ה פודי מרק מיסו עם קוביות טופו ואטריות אורז קל בכמה פעולות פשוטות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכניסים לבלנדר את השמן, הבצל, הסלרי והשום ומפעילים על תוכנית SAUTE.

    מרק מיסו נינג'ה (צילום: אפיק גבאי)
    מכניסים את הרכיבים ומפעילים את תוכנית SAUTE במכשיר הנינג’ה (צילום: אפיק גבאי)

  1. מכניסים את הפטריות, המיסו, המים והמלח ומפעילים על תוכנית HEARTY SOUP.

    מרק מיסו נינג'ה (צילום: אפיק גבאי)
    מרק מיסו נינג’ה (צילום: אפיק גבאי)

  1. בסיום הבישול מוסיפים את הטופו, האצות והאטריות וממשיכים לבשל עוד כ 3-5 דקות בCOOK בטמפרטורת HIGH .

    מרק מיסו נינג'ה (צילום: אפיק גבאי)
    מוסיפים את האטריות למרק מושלם (צילום: אפיק גבאי)

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja
 

הערות

  • הצעת הגשה חם, תוכנית SAUTE וCOOK

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 304.0 קק״ל 1215.9 קק״ל
פחמימות 38.7 גרם 154.7 גרם
שומן 9.8 גרם 39.1 גרם
נתרן 2051.7 מ״ג 8206.9 מ״ג
חלבון 12.2 גרם 48.6 גרם
סיבים תזונתיים 10.0 גרם 40.0 גרם
שומן רווי 1.2 גרם 4.8 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 263.4 מ״ג 1053.7 מ״ג
ברזל 2.5 מ״ג 9.8 מ״ג
אשלגן 1389.4 מ״ג 5557.7 מ״ג
אבץ 1.9 מ״ג 7.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody