מרק עגבניות פיקנטי של משה שגב

בחוץ קר אבל בבית חם - משה שגב מכין מרק עגבניות פיקנטי שיחמם לכם את הבטן. תוספת של ירקות שורש הופכת את המרק לעשיר ומורכב בטעמים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    55 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    16

מצרכים

מרק

אופן הכנה

  1. קולפים וקוצצים דק את השום, הבצל והגזר. קוצצים דק את גבעולי הסלרי ושומרים את העלים.
  2. קוצצים דק את כל עשבי התיבול.
  3. חותכים את העגבנייה לקוביות.
  4. מחממים את השמן בסיר גדול ומאדים את השום והבצל עד להזהבה קלה.
  5. מוסיפים את הגזר והסלרי וממשיכים לאדות 3 דקות.
  6. מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים שוב.
  7. מוסיפים את העגבניות הטריות והעגבניות המרוסקות, מערבבים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את המים, מערבבים ושוב מביאים לרתיחה.
  8. מוסיפים את התבלינים ועשבי התיבול, מערבבים וממשיכים לבשל כ-40 דקות, עד שכל הירקות רכים. מגישים חם.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 338.2 קק״ל 1353.0 קק״ל
פחמימות 36.9 גרם 147.7 גרם
שומן 19.4 גרם 77.6 גרם
נתרן 1190.2 מ״ג 4760.7 מ״ג
חלבון 7.3 גרם 29.2 גרם
סיבים תזונתיים 8.3 גרם 33.3 גרם
שומן רווי 2.5 גרם 9.8 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 167.3 מ״ג 669.1 מ״ג
ברזל 5.6 מ״ג 22.5 מ״ג
אשלגן 1719.9 מ״ג 6879.7 מ״ג
אבץ 1.2 מ״ג 5.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody