מרק עוף זהוב עם קניידלך במרקם עננים

חג הפסח הזה יהיה מורכב מהרבה געגועים לסבתא ולמרק העוף עם הקניידלך השמימיים שלה. אז מה עושים? קבלו מתכון למרק עוף מופלא עם קניידלך במרקם פלאפי וקליל
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

מצרכים

למרק העוף:

לקניידלך:

אופן הכנה

  1. שוטפים היטב את חלקי העוף.
  2. קולפים את הגזרים וחותכים אותם לטבעות.
  3. שוטפים היטב את הפטרוזיליה ואת השמיר.
  4. קולפים את שורש הפטרוזיליה וחותכים לטבעות.
  5. קולפים את שורש הסלרי וחותכים לקוביות.
  6. קולפים את הבצלים.
  7. שוטפים את הקישואים וחותכים לטבעות בעובי 2 ס”מ.
  8. מרכיבים את סיר המרק: ממקמים את חלקי העוף, השורשים ואת הירקות בתחתית הסיר. מעל מניחים את זרי הפטרוזיליה והשמיר. ממלאים מים עד לגובה 3/4 הסיר.
  9. שמים את הסיר על האש ומביאים לרתיחה.
  10. בעזרת כף מסירים את הקצף שנוצר על פני המרק.
  11. מוסיפים לסיר אבקת מרק, עלה דפנה, ממליחים ומפלפלים. מכסים חלקית את הסיר ומבשלים על אש קטנה ברתיחה עדינה מתמדת.
  12. טועמים את המרק ומתקנים טעמים. לאחר שעה וחצי של בישול מוסיפים כוס וחצי מים למרק וממשיכים לבשל על אש קטנה עוד חצי שעה.
  13. אם רוצים מרק צח ללא ירקות פשוט מסננים את המרק דרך מסננת.

ועכשיו, הקניידלעך, הכוכב האמיתי ל ארוחת הסדר.

אין שום סיבה להסתבך. בפסח הזה לא יצאו לכם קניידלך אבנים אלא קניידלך אווריריים במרקם חלומי של עננים. מה עושים?

פשוט לוקחים חבילה של קניידל אוורירי של קנור ועוקבים אחר ההוראות:

  1. בקערה בינונית טורפים ל 2 ביצים יחד עם כף שמן.
  2. להוסיף תוכן של שקית אחת (64 גרם) של תערובת, ולערבב היטב עם מזלג עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. להשהות את תערובת הקניידלך 10 דקות במקרר.
  4. יוצרים בידיים רטובות כדורים  בקוטר 2.5 ס”מ.
  5. להוסיף את הקניידלך לסיר עם 2 ליטר מים רותחים עם 2 כפיות מלח וכף אחת של מרק עוף קנור.
  6. לבשל על אש קטנה תוך כדי רתיחה במשך 15 דקות ולהפוך מדי פעם את הקניידלך.

ההמלצה שלנו, לבשל ישר שתי שקיות של קניידלך, הם פשוט ממכרים ונחטפים!

ועכשיו מתקשרים לסבתא ולסבא, לאמא ואבא, לאחים ולדודים ולכל האנשים שאתם אוהבים!

לשנה הבאה עם כל המשפחה!

 

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 333.9 קק״ל 1669.6 קק״ל
פחמימות 305.5 גרם 1527.7 גרם
שומן 298.5 גרם 1492.5 גרם
נתרן 1244.0 מ״ג 6220.2 מ״ג
חלבון 299.7 גרם 1498.3 גרם
סיבים תזונתיים 299.9 גרם 1499.4 גרם
שומן רווי 298.3 גרם 1491.4 גרם
כולסטרול 298.3 מ״ג 1491.4 מ״ג
סידן 347.4 מ״ג 1737.0 מ״ג
ברזל 299.9 מ״ג 1499.6 מ״ג
אשלגן 525.0 מ״ג 2625.0 מ״ג
אבץ 298.5 מ״ג 1492.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (6)

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody