מרק עוף קוריאני חריף מושלם!

אל תיבהלו מכמות המצרכים, כי מרק עוף קוריאני הוא די פשוט להכנה. ניתן לשלוט על כמות החריפות, ולהגיש עם אורז. מנה שהיא ארוחה משפחתית שלמה!
אל תיבהלו מכמות המצרכים, כי מרק עוף קוריאני הוא די פשוט להכנה. ניתן לשלוט על כמות החריפות, ולהגיש עם אורז. מנה שהיא ארוחה משפחתית שלמה!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    213
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 213.3 קק״ל 1279.6 קק״ל
    פחמימות 18.8 גרם 112.9 גרם
    שומן 9.6 גרם 57.5 גרם
    נתרן 415.5 מ״ג 2492.9 מ״ג
    חלבון 17.9 גרם 107.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 14.9 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 5.8 גרם
    כולסטרול 38.0 מ״ג 228.0 מ״ג
    סידן 80.1 מ״ג 480.6 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 13.9 מ״ג
    אשלגן 435.0 מ״ג 2610.0 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    213
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 213.3 קק״ל 1279.6 קק״ל
    פחמימות 18.8 גרם 112.9 גרם
    שומן 9.6 גרם 57.5 גרם
    נתרן 415.5 מ״ג 2492.9 מ״ג
    חלבון 17.9 גרם 107.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 14.9 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 5.8 גרם
    כולסטרול 38.0 מ״ג 228.0 מ״ג
    סידן 80.1 מ״ג 480.6 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 13.9 מ״ג
    אשלגן 435.0 מ״ג 2610.0 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציר עוף

שמן צ'ילי

מרק


אופן הכנה

  1. מכינים את הציר: שמים את כל המרכיבים בסיר גדול ומביאים לרתיחה.
  2. מנמיכים את הלהבה לבינונית ומבשלים במשך כ-45 דקות.
  3. מוציאים את העוף, מפרקים אותו לחתיכות דקיקות ושומרים בצד.
  4. נפטרים מהירקות ושומרים את כל הציר.

    מרק עוף קוריאני3
    מחממים את שני סוגי השמן

  5. מכינים את שמן הצ’ילי: מחממים בסיר גדול נוסף את שני סוגי השמן.
  6. מוסיפים את שבבי הצ’ילי ומטגנים תוך כדי ערבוב קבוע עד שהשמן הופך לאדום. זהירות לא לשרוף את הצ’ילי.
  7. מכינים את המרק: מוסיפים לסיר עם שמן הצ’ילי את הכרישה, הנבטים והשום, מערבבים היטב ומטגנים במשך כ-3 דקות.
  8. מוסיפים את הפטריות ומערבבים.
  9. כעת מוסיפים פנימה את ציר העוף, מתבלים את המרק ברוטב הצ’ילי ורוטב הסויה, מערבבים ומביאים לרתיחה חוזרת.

    מרק עוף קוריאני4
    מתבלים את המרק ברוטב סויה

  10. מבשלים עד שכל הירקות רכים.
  11. מחזירים לסיר את חתיכות העוף, מתקנים את התיבול, מוסיפים את הבצל הירוק, מערבבים ומכבים את האש.
  12. מגישים את המרק מיד עם אורז בצד.

    מרק עוף קוריאני1
    מרק עוף קוריאני. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק עוף קוריאני חריף מושלם!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    ננוש ה

    הכנתי את המרק והוא טעים אך שונה מהתמונה.המרק בתמונה נראה אדום האם הוסיפו לו פפריקה? מכמות החומרים של הצילי והרוטב לא קיבלתי מרק אדום. האם יכול להיות שחסר משהו?

      Avatar
      Foody team

      היי אורית, למתכונים לא מוסיפים שום דבר שלא מופיע ברשימת המצרכים. אולי זה עניין של זווית צילום.

    Avatar
    עפרה כהן

    אני אלרגית לפטריות ולאצות, האם אפשר להכין את המרק בלעדיהם או אולי יש להן תחליף מתאים?

      Avatar
      Foody team

      היי עפרה, אפשר להחליף את הפטריות בירק אחר שאת אוהבת. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות