מרק שהוא הכל: מרק עגבניות זריז עם פסטה

מרק עגבניות מנחם ועשיר בזמן הכנה מהיר! מרק עגבניות עם סלרי, גזר וקייל וגם ספגטי שמתבשל בתוכו ומשלים את המנה לארוחה שלמה ומשביעה בסיר אחד
מרק עגבניות מנחם ועשיר בזמן הכנה מהיר! מרק עגבניות עם סלרי, גזר וקייל וגם ספגטי שמתבשל בתוכו ומשלים את המנה לארוחה שלמה ומשביעה בסיר אחד
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    465
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 464.6 קק״ל 1858.6 קק״ל
    פחמימות 49.7 גרם 199.0 גרם
    שומן 14.1 גרם 56.3 גרם
    נתרן 2578.2 מ״ג 10312.7 מ״ג
    חלבון 14.1 גרם 56.3 גרם
    סיבים תזונתיים 24.6 גרם 98.3 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 6.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 584.3 מ״ג 2337.3 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 13.5 מ״ג
    אשלגן 3841.5 מ״ג 15366.0 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    465
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 464.6 קק״ל 1858.6 קק״ל
    פחמימות 49.7 גרם 199.0 גרם
    שומן 14.1 גרם 56.3 גרם
    נתרן 2578.2 מ״ג 10312.7 מ״ג
    חלבון 14.1 גרם 56.3 גרם
    סיבים תזונתיים 24.6 גרם 98.3 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 6.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 584.3 מ״ג 2337.3 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 13.5 מ״ג
    אשלגן 3841.5 מ״ג 15366.0 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
מערכת Foody
X

10 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה קלה. מוסיפים את הסלרי והגזר, מערבבים וממשיכים לטגן תוך ערבוב מדי פעם עוד 4 דקות.
  2. מוסיפים את רוטב העגבניות והמים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 10 דקות.

    מוסיפים את רוטב העגבניות והמים וממשיכים לבשל. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את רוטב העגבניות והמים וממשיכים לבשל. צילום: שניר גואטה

  3. מוסיפים את המקרוני ועלי הקייל, מתבלים, מערבבים וממשיכים לבשל עד שהגזר רך, והמקרוני מוכנים. טועמים ומתקנים את התיבול.
  4. מפזרים מעל את הפטרוזיליה או הכוסברה ומגישים.

    מפזרים פטרוזיליה או כוסברה ומגישים. צילום: שניר גואטה
    מפזרים פטרוזיליה או כוסברה ומגישים. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק שהוא הכל: מרק עגבניות זריז עם פסטה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (12)

Avatar

    Avatar
    נעמי זנדני

    אני לא אחת שאוהבת לאכול ופעם הכינו לי את המתכון הזה וממש נהנתי שאני מכינה אותו שוב בעצמי

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כיף לשמוע!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות