משביע, טעים ומזין: פילה לברק פריך עם חצאי בטטה אפויה וברוקולי

רוצים ארוחה שלמה במכשיר אחד קלילה, טעימה, מזינה ומאוזנת? אז המתכון הזה הוא בדיוק בשבילכם: פילה לברק קריספי עם ירקות והמון טעמים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

פילה דג

ירקות

אופן הכנה

  1. מכינים את הדג: מתבלים את הדג בכל התבלינים.
  2. מניחים על פלטת הגריל כאשר הצד של העור לכיוון הפלטה (לכיוון מטה) וצולים במצב “גריל” MAX ל-8 דקות .
  3.  מכינים את הירקות: מערבבים את הבטטה עם שמן הזית והתבלינים. מניחים בסיר שבמכשיר. מעבירים למצב “צלייה” בחום של 190 מעלות למשך 30 דקות.
  4. מוסיפים את הברוקולי כעבור 20 דקות, שיתבשל יחד עם הבטטה בעשר הדקות האחרונות לבישול ומוציאים הכל יחד מהמכשיר.

    פילה לברק פריך עם בטטה וברוקולי. צילום: שניר גואטה
    פילה לברק פריך עם בטטה וברוקולי. צילום: שניר גואטה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 1254.9 קק״ל 1254.9 קק״ל
פחמימות 44.7 גרם 44.7 גרם
שומן 64.4 גרם 64.4 גרם
נתרן 2295.8 מ״ג 2295.8 מ״ג
חלבון 116.2 גרם 116.2 גרם
סיבים תזונתיים 3.8 גרם 3.8 גרם
שומן רווי 11.8 גרם 11.8 גרם
כולסטרול 172.0 מ״ג 172.0 מ״ג
סידן 94.7 מ״ג 94.7 מ״ג
ברזל 4.2 מ״ג 4.2 מ״ג
אשלגן 1878.6 מ״ג 1878.6 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 0.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody