משמר הכבוד – צלעות טלה בציפוי חרדל עם תפוחי אדמה

רוצים להרשים את כל האורחים באירוח הבא שלכם? לישראל אהרוני יש מתכון חגיגי במיוחד - צלעות טלה בציפוי חרדל עם תפוחי אדמה שנקראות גם משמר הכבוד
רוצים להרשים את כל האורחים באירוח הבא שלכם? לישראל אהרוני יש מתכון חגיגי במיוחד - צלעות טלה בציפוי חרדל עם תפוחי אדמה שנקראות גם משמר הכבוד
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    119
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 118.9 קק״ל 951.1 קק״ל
    פחמימות 12.9 גרם 103.3 גרם
    שומן 6.5 גרם 51.8 גרם
    נתרן 345.8 מ״ג 2766.1 מ״ג
    חלבון 1.8 גרם 14.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.4 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 7.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.8 מ״ג 46.7 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 16.9 מ״ג 135.5 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    119
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 118.9 קק״ל 951.1 קק״ל
    פחמימות 12.9 גרם 103.3 גרם
    שומן 6.5 גרם 51.8 גרם
    נתרן 345.8 מ״ג 2766.1 מ״ג
    חלבון 1.8 גרם 14.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.4 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 7.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.8 מ״ג 46.7 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 16.9 מ״ג 135.5 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי פירורי לחם

תפוחי אדמה מטוגנים


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות במצב גריל.
  2. מתבלים את צלעות הטלה במלח ופלפל שחור, מפזרים קצת תימין ומדביקים אותו באמצעות הידיים לצלעות.
  3. מחממים מחבת על אש גבוהה ומשמנים במעט שמן זית. צולים את הצלעות מכל הצדדים עד שהן משחימות.
  4. מעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ומורחים בחרדל.
  5. מכינים את ציפוי פירורי הלחם: קוצצים דק את הרוזמרין, התימין ושיני השום.
  6. בקערית קטנה מערבבים את כל מצרכי הציפוי.
  7. מצפים את הצלעות בציפוי פירורי הלחם ומהדקים היטב.
  8. אופים את הצלעות בתנור החם 7 דקות למידת עשייה MR.
  9. מכינים את תפוחי האדמה: חותכים את תפוחי האדמה לקוביות קטנות.
  10. מחממים מחבת על אש בינונית ומשמנים קלות. מטגנים את תפוחי האדמה עד שהם זהובים ומוכנים, מתבלים במלח, פלפל שחור ותימין.
  11. מוציאים את הצלעות מהתנור, מסדרים על קרש עץ יפה להגשה ומגישים בליווי תפוחי האדמה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
משמר הכבוד – צלעות טלה בציפוי חרדל עם תפוחי אדמה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות