עוגת קרם קפה עם נשיקות מרנג – העוגה המתגלצ’ת

קבלו מאיתנו באהבה את המתכון הנפלא הזה - עוגת קרם קפה עם הפתעת נשיקות מרנג קראנצ'יות בכל ביס. והבונוס? העוגה נטולת גלוטן ומתאימה לאירוח בפסח
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    שעה
  • זמן כולל
    4 שעות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    13

מצרכים

עוגת שוקולד

קרם קפה

שכבת מרנג

ציפוי מוקה

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבנית.
  2. מכינים את עוגת השוקולד: במיקסר עם וו בלון מקציפים את הביצים והסוכר במהירות מקסימלית במשך 5-8 דקות לקצף תפוח, בהיר ורך כמו מוס.
  3. מחממים במיקרו להמסה את השוקולד והשמנת המתוקה ומערבבים לאיחוד.
  4. מוסיפים את תערובת השוקולד לקערת המיקסר ומקציפים מיד במהירות בינונית לאיחוד. עוצרים את ההקצפה, נעזרים בלקקן כדי לאסוף את השוקולד שהצטבר בדפנות הקערה ומקפלים לאיחוד.
  5. מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים 25-30 דקות עד שהעוגה תפוחה, רכה ומעט רוטטת. היא לא תראה אפויה אבל היא תתייצב במהלך הקירור. כשהעוגה עדיין חמה משחררים את שוליה מהתבנית בעזרת סכין. היא תצנח באופן אחיד במהלך הקירור ותסדק קצת, וזה בסדר. מצננים לגמרי.
  6. מכינים את קרם הקפוצ’ינו: במיקסר עם וו בלון מקציפים את כל חומרי הקרם. מורחים 1/2 מהקרם על העוגה בעזרת מרית. מסדרים מעל את נשיקות המרנג בצפיפות (משאירים עיגול בשוליים ללא נשיקות, כדי שהפרוסות ישמרו על צורה בחיתוך). מכסים בשאר הקרם ומיישרים. מעבירים להתייצבות למקרר לשעתיים, או לשעה במקפיא.
  7. מכינים את ציפוי המוקה: במיקרו מחממים את חומרי הציפוי, להמסה ומערבבים לאיחוד. מוזגים על העוגה שבתבנית ומטים לכיסוי מלא של פני העוגה. מעבירים למקרר ל-30 דקות לפחות, להתייצבות הציפוי.
  8. שומרים במקרר. כשמגישים, פורסים בעזרת סכין מחוממת: טובלים בכוס מים רותחים ומנגבים בין חיתוך לחיתוך.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 3475.5 קק״ל 3475.5 קק״ל
פחמימות 433.7 גרם 433.7 גרם
שומן 153.8 גרם 153.8 גרם
נתרן 942.4 מ״ג 942.4 מ״ג
חלבון 89.5 גרם 89.5 גרם
סיבים תזונתיים 22.8 גרם 22.8 גרם
שומן רווי 86.4 גרם 86.4 גרם
כולסטרול 1600.4 מ״ג 1600.4 מ״ג
סידן 1069.6 מ״ג 1069.6 מ״ג
ברזל 26.2 מ״ג 26.2 מ״ג
אשלגן 3058.6 מ״ג 3058.6 מ״ג
אבץ 18.7 מ״ג 18.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (10)

    Avatar
    זרינה

    היי אני מאוד אוהבת את המתקונים שלך אבל פה יש בילבול רציני את מראה את הסירטון ביוטיוב איך את מכינה את העוגה המתגלצית ואז כתוב למתה למתכון המלה לחץ כאן ושם כתובים דברים אחרים לגמרי זה מבלבל מאוד

    Avatar
    אורית

    כמה זמן אפשר להכין מראש? כמה זמן זה מחזיק במקרר?

      Avatar
      Foody Foody

      ניתן להכין את העוגה יום מראש ולכסות היטב שלא תקבל ריחות מהמקרר.

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody