מתוק וממכר: ממרח אגוזי לוז ושוקולד ביתי

אין כמו ממרח מתוק וממכר, עשיר בטעמים שמכינים לבד מחמרים טבעיים. אז אם בא לכם מילוי לעוגיות, לעוגות או סתם על כפית, זה בדיוק הפתרון בשבילכם
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    4

מצרכים

אופן הכנה

  1. טוחנים את אגוזי הלוז במעבד המזון עד ליצירת מחית פירורית.

    ממרח אגוזי לוז (צילום: שניר גואטה)
    טווחנים את  אגוזי הלוז (צילום: דרור עינב)

  2. מוסיפים את שאר המרכיבים וממשיכים לטחון במהירות נמוכה עד ליצירת ממרח אחיד.

    ממרח אגוזי לוז (צילום: שניר גואטה)
    מוסיפים את שאר המרכיבים (צילום: דרור עינב)

  3. מעבירים לכלי אטום ושומרים במקום קריר ויבש.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 351.2 קק״ל 2107.2 קק״ל
פחמימות 10.7 גרם 64.2 גרם
שומן 32.4 גרם 194.4 גרם
נתרן 0.9 מ״ג 5.1 מ״ג
חלבון 7.2 גרם 43.4 גרם
סיבים תזונתיים 5.3 גרם 31.6 גרם
שומן רווי 6.1 גרם 36.3 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 55.2 מ״ג 330.9 מ״ג
ברזל 2.5 מ״ג 15.1 מ״ג
אשלגן 350.5 מ״ג 2102.7 מ״ג
אבץ 1.3 מ״ג 7.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (15)

Avatar

    Avatar
    איילת

    האם אפשר להחליף את הדבש בסטיביה ?

      Avatar
      Foody Foody

      לא מומלץ להחליף אץ הדבש משום שהוא נחוץ גם למרקם של הממרח.

    Avatar
    רמי

    יצא לי כמו יציקת בטון.. נראה לי שחסר במרשם כוס של נוזל

      Avatar
      Foody Foody

      יש להמשיך ולטחון את האגוזים עד שמשתחרר מהם השומן הטבעי שמרכך את הממרח. בהצלחה!

הצג עוד