מתכון לספינג’ של רון יוחננוב
כדורי בצק מטוגנים – לשים את הבצק, מתפיחים, יוצרים ממנו עיגולים, שמים בשמן חם, עוטפים בסוכר וזהו! יש לכם מתכון לספינג' ממכר וטעים
כדורי בצק מטוגנים – לשים את הבצק, מתפיחים, יוצרים ממנו עיגולים, שמים בשמן חם, עוטפים בסוכר וזהו! יש לכם מתכון לספינג' ממכר וטעים
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 145.0 קק״ל 4061.1 קק״לפחמימות 28.4 גרם 794.6 גרםשומן 1.4 גרם 39.4 גרםנתרן 113.3 מ״ג 3173.0 מ״גחלבון 3.9 גרם 110.4 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 33.5 גרםשומן רווי 0.1 גרם 1.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.9 מ״ג 164.4 מ״גברזל 0.4 מ״ג 12.0 מ״גאשלגן 38.2 מ״ג 1070.8 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 10.0 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-35 דק׳
-
קלוריות145
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 145.0 קק״ל 4061.1 קק״לפחמימות 28.4 גרם 794.6 גרםשומן 1.4 גרם 39.4 גרםנתרן 113.3 מ״ג 3173.0 מ״גחלבון 3.9 גרם 110.4 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 33.5 גרםשומן רווי 0.1 גרם 1.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.9 מ״ג 164.4 מ״גברזל 0.4 מ״ג 12.0 מ״גאשלגן 38.2 מ״ג 1070.8 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 10.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-35 דק׳ | קלוריות 145 | כמות מנות 28 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
ציפוי
-
לא חובה
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה לשים קמח, שמרים, סוכר, מלח ושמן. מוסיפים בהדרגתיות את המים עד לקבלת בצק אחיד.
- עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומניחים להתפחה בסביבה חמה למשך כשעה.
- לאחר שהבצק תפח מחממים שמן ל-160 מעלות.
- משמנים מעט את כפות הידיים ויוצרים כדורים מהבצק (אנחנו ממליצים על גודל קצת יותר קטן מכדור טניס, אבל אתם לגמרי יכולים לעשות עיגולים קטנים אפילו יותר).
- יוצרים חור באמצע כדור הבצק ומניחים בזהירות לטיגון בשמן החם.
- מטגנים 2 דקות מכל צד, עד להזהבה.
- מעבירים את הספינג’ לצלחת מרופדת בנייר אפייה. טובלים את הספינג’ החם בקערה עם סוכר, מעט קינמון וקורט של הל למי שאוהב. מגישים חם - בתיאבון!
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה לשים קמח, שמרים, סוכר, מלח ושמן. מוסיפים בהדרגתיות את המים עד לקבלת בצק אחיד.
- עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומניחים להתפחה בסביבה חמה למשך כשעה.
- לאחר שהבצק תפח מחממים שמן ל-160 מעלות.
- משמנים מעט את כפות הידיים ויוצרים כדורים מהבצק (אנחנו ממליצים על גודל קצת יותר קטן מכדור טניס, אבל אתם לגמרי יכולים לעשות עיגולים קטנים אפילו יותר).
- יוצרים חור באמצע כדור הבצק ומניחים בזהירות לטיגון בשמן החם.
- מטגנים 2 דקות מכל צד, עד להזהבה.
- מעבירים את הספינג’ לצלחת מרופדת בנייר אפייה. טובלים את הספינג’ החם בקערה עם סוכר, מעט קינמון וקורט של הל למי שאוהב. מגישים חם - בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (3)
כמה מים זה בכוסות? תמיד מומלץ לכתוב, תודה רבה
היי גאולה, מדובר ב3 כוסות מים (כוס מדידה)
נראה מצוין ממש