מתקתקים ארוחה: פריטטה זריזה עם בטטות

פריטטה משפחתית משודרגת שתעשה לכם את הבוקר! פריטטה עם קרם קוקוס וקוביות בטטה, עם שום, בצל, פירורי פנקו וגבינה צהובה. אפויה במהירות בתנור, אווירירית ומפנקת
פריטטה משפחתית משודרגת שתעשה לכם את הבוקר! פריטטה עם קרם קוקוס וקוביות בטטה, עם שום, בצל, פירורי פנקו וגבינה צהובה. אפויה במהירות בתנור, אווירירית ומפנקת
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    532
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 532.3 קק״ל 2129.0 קק״ל
    פחמימות 23.0 גרם 92.1 גרם
    שומן 43.4 גרם 173.6 גרם
    נתרן 1630.0 מ״ג 6520.0 מ״ג
    חלבון 29.8 גרם 119.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 10.0 גרם
    שומן רווי 23.2 גרם 92.8 גרם
    כולסטרול 475.4 מ״ג 1901.4 מ״ג
    סידן 435.6 מ״ג 1742.6 מ״ג
    ברזל 4.0 מ״ג 16.2 מ״ג
    אשלגן 593.7 מ״ג 2374.7 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 11.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    532
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 532.3 קק״ל 2129.0 קק״ל
    פחמימות 23.0 גרם 92.1 גרם
    שומן 43.4 גרם 173.6 גרם
    נתרן 1630.0 מ״ג 6520.0 מ״ג
    חלבון 29.8 גרם 119.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 10.0 גרם
    שומן רווי 23.2 גרם 92.8 גרם
    כולסטרול 475.4 מ״ג 1901.4 מ״ג
    סידן 435.6 מ״ג 1742.6 מ״ג
    ברזל 4.0 מ״ג 16.2 מ״ג
    אשלגן 593.7 מ״ג 2374.7 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 11.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. טורפים היטב בקערה את הביצים, קרם הקוקוס והתבלינים.

    טורפים היטב בקערה את הביצים, קרם הקוקוס והתבלינים. צילום: שניר גואטה
    טורפים היטב בקערה את הביצים, קרם הקוקוס והתבלינים. צילום: שניר גואטה

  3. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את קוביות הבטטה כ-8-10 דקות, עד שהן מתחילות להתרכך. שומרים בצד.
  4. מחממים עוד קצת שמן במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה. מחזירים את הבטטה ומערבבים.
  5. מוסיפים אל קערת תערובת הביצים את הירקות, הפטרוזיליה, פירורי הפנקו והגבינה ומערבבים היטב.

    מוסיפים לתערובת הביצים את הירקות, הפטרוזיליה, פירורי הפנקו והגבינה. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים לתערובת הביצים את הירקות, הפטרוזיליה, פירורי הפנקו והגבינה. צילום: שניר גואטה

  6. יוצקים את המסה לתוך מחבת או תבנית ואופים כ-15 דקות, או עד שהפריטטה מתייצבת ומזהיבה.
  7. מגישים מיד.

    אופים כ-15 דקות ומגישים מיד. צילום: שניר גואטה
    אופים כ-15 דקות ומגישים מיד. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מתקתקים ארוחה: פריטטה זריזה עם בטטות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    ענת

    היי, האם אפשר להחליף את קרם הקוקוס בחלב? ובמה אפשר להחליף את הבטטה?

    Avatar
    קרן שוקרון

    שלום, האם ניתן להחליף את הפירורי פנקו בקמח כוסמין מלא ? תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      פחות מומלץ. המרקם יהיה אחר ופחות אוורירי.

      Avatar
      קרן שוקרון

      תודה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות