סנו רקע

טבעוני בסטייל: נודלס בצ’ימיצ’ורי עשבי תיבול טעים ומתקתק

יש מנות טבעוניות שאהובות על כולם: נודלס בצ'ימיצ'ורי של עשבי תיבול, עם המון ירקות וקוביות טופו במרינדה. מערבבים הכל עם הרוטב וזוללים!
יש מנות טבעוניות שאהובות על כולם: נודלס בצ'ימיצ'ורי של עשבי תיבול, עם המון ירקות וקוביות טופו במרינדה. מערבבים הכל עם הרוטב וזוללים!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    501
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 501.3 קק״ל 2005.3 קק״ל
    פחמימות 96.9 גרם 387.4 גרם
    שומן 9.1 גרם 36.2 גרם
    נתרן 1616.2 מ״ג 6464.9 מ״ג
    חלבון 14.1 גרם 56.3 גרם
    סיבים תזונתיים 5.5 גרם 22.0 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.2 גרם
    כולסטרול 29.0 מ״ג 116.0 מ״ג
    סידן 134.6 מ״ג 538.2 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 15.7 מ״ג
    אשלגן 683.1 מ״ג 2732.4 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 14.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    501
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 501.3 קק״ל 2005.3 קק״ל
    פחמימות 96.9 גרם 387.4 גרם
    שומן 9.1 גרם 36.2 גרם
    נתרן 1616.2 מ״ג 6464.9 מ״ג
    חלבון 14.1 גרם 56.3 גרם
    סיבים תזונתיים 5.5 גרם 22.0 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.2 גרם
    כולסטרול 29.0 מ״ג 116.0 מ״ג
    סידן 134.6 מ״ג 538.2 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 15.7 מ״ג
    אשלגן 683.1 מ״ג 2732.4 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 14.0 מ״ג
    סגור

מתכון בריא וטעים של נודלס בצ’ימיצ’ורי עשבי תיבול המתאים גם עם בשר, אך הפעם הלכנו על הגרסה הטבעונית!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מוקפץ

צ'ימיצ'ורי

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הצ’ימיצ’ורי: במעבד מזון טוחנים את כל המרכיבים יחד.
  2. פורסים את הטופו לקוביות ומשרים אותן בצ’ימיצ’ורי למשך 60 דקות.
  3. מסננים את הטופו ומשאירים בצד את הצ’ימיצ’ורי להמשך תיבול.
  4. במחבת ווק מקפיצים את הטופו עד שהוא מזהיב.

    נודלס בצ'ימיצ'ורי2
    מוציאים את הטופו המטוגן לנייר מגבת

  5. מוציאים מהמחבת ומניחים את הטופו על סנו סושי - רב מגבת ג’מבו לספיגת השמן.
  6. מכינים את הירקות: מקפיצים במחבת את הבצל, הפטריות, הכרוב ובסוף את הנבטים.
  7. מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן ומוסיפים אותם לתערובת הירקות.
  8. מפזרים מעל את הטופו ומתבלים בצ’ימיצ’ורי נוסף בהתאם לטעם.
  9. מגישים עם כוסברה קצוצה ובוטנים.

    נודלס בצ'ימיצ'ורי4
    נודלס בצ’ימיצ’ורי. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טבעוני בסטייל: נודלס בצ’ימיצ’ורי עשבי תיבול טעים ומתקתק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    יעל בטיטו

    במה אפשר להחליף את האיטריות ביצים?

      Avatar
      Foody team

      כל אטריות אחרות שאוהבים

    Avatar
    טל נאה

    הי אפשר להוריד את הטופו ואת הטימין

      Avatar
      Foody team

      היי טל, אפשר להחסיר דברים שאת לא אוהבת מהמתכון, אבל קחי בחשבון שזה לא יצא כמו במתכון.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות