טבעוני בסטייל: נודלס בצ’ימיצ’ורי עשבי תיבול טעים ומתקתק
יש מנות טבעוניות שאהובות על כולם: נודלס בצ'ימיצ'ורי של עשבי תיבול, עם המון ירקות וקוביות טופו במרינדה. מערבבים הכל עם הרוטב וזוללים!
יש מנות טבעוניות שאהובות על כולם: נודלס בצ'ימיצ'ורי של עשבי תיבול, עם המון ירקות וקוביות טופו במרינדה. מערבבים הכל עם הרוטב וזוללים!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 501.3 קק״ל 2005.3 קק״לפחמימות 96.9 גרם 387.4 גרםשומן 9.1 גרם 36.2 גרםנתרן 1616.2 מ״ג 6464.9 מ״גחלבון 14.1 גרם 56.3 גרםסיבים תזונתיים 5.5 גרם 22.0 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.2 גרםכולסטרול 29.0 מ״ג 116.0 מ״גסידן 134.6 מ״ג 538.2 מ״גברזל 3.9 מ״ג 15.7 מ״גאשלגן 683.1 מ״ג 2732.4 מ״גאבץ 3.5 מ״ג 14.0 מ״גסגור
-
מרכיבים19
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-25 דק׳
-
קלוריות501
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 501.3 קק״ל 2005.3 קק״לפחמימות 96.9 גרם 387.4 גרםשומן 9.1 גרם 36.2 גרםנתרן 1616.2 מ״ג 6464.9 מ״גחלבון 14.1 גרם 56.3 גרםסיבים תזונתיים 5.5 גרם 22.0 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.2 גרםכולסטרול 29.0 מ״ג 116.0 מ״גסידן 134.6 מ״ג 538.2 מ״גברזל 3.9 מ״ג 15.7 מ״גאשלגן 683.1 מ״ג 2732.4 מ״גאבץ 3.5 מ״ג 14.0 מ״גסגור
מתכון בריא וטעים של נודלס בצ’ימיצ’ורי עשבי תיבול המתאים גם עם בשר, אך הפעם הלכנו על הגרסה הטבעונית!
מרכיבים 19 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-25 דק׳ | קלוריות 501 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים


-
1חבילה או 400 גרם אטריות ביצים
מוקפץ
צ'ימיצ'ורי
-
1 כוס רוטב צ’ילי מתוק
-
1 כוס רוטב סויה
-
1/2 כוס סירופ מייפלאו סילאן
-
4 שיני שום
-
1 צרור כוסברה
-
1/2 צרור טימין טרי
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
-
1/2 כוס מים
הגשה
-
10 עלי כוסברה
-
1/4 כוס בוטנים קלויים

אופן הכנה
- מכינים את הצ’ימיצ’ורי: במעבד מזון טוחנים את כל המרכיבים יחד.
- פורסים את הטופו לקוביות ומשרים אותן בצ’ימיצ’ורי למשך 60 דקות.
- מסננים את הטופו ומשאירים בצד את הצ’ימיצ’ורי להמשך תיבול.
- במחבת ווק מקפיצים את הטופו עד שהוא מזהיב.
מוציאים את הטופו המטוגן לנייר מגבת - מוציאים מהמחבת ומניחים את הטופו על סנו סושי - רב מגבת ג’מבו לספיגת השמן.
- מכינים את הירקות: מקפיצים במחבת את הבצל, הפטריות, הכרוב ובסוף את הנבטים.
- מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן ומוסיפים אותם לתערובת הירקות.
- מפזרים מעל את הטופו ומתבלים בצ’ימיצ’ורי נוסף בהתאם לטעם.
- מגישים עם כוסברה קצוצה ובוטנים.
נודלס בצ’ימיצ’ורי. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן
אופן הכנה
- מכינים את הצ’ימיצ’ורי: במעבד מזון טוחנים את כל המרכיבים יחד.
- פורסים את הטופו לקוביות ומשרים אותן בצ’ימיצ’ורי למשך 60 דקות.
- מסננים את הטופו ומשאירים בצד את הצ’ימיצ’ורי להמשך תיבול.
- במחבת ווק מקפיצים את הטופו עד שהוא מזהיב.
- מוציאים מהמחבת ומניחים את הטופו על סנו סושי - רב מגבת ג’מבו לספיגת השמן.
- מכינים את הירקות: מקפיצים במחבת את הבצל, הפטריות, הכרוב ובסוף את הנבטים.
- מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן ומוסיפים אותם לתערובת הירקות.
- מפזרים מעל את הטופו ומתבלים בצ’ימיצ’ורי נוסף בהתאם לטעם.
- מגישים עם כוסברה קצוצה ובוטנים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
במה אפשר להחליף את האיטריות ביצים?
כל אטריות אחרות שאוהבים
הי אפשר להוריד את הטופו ואת הטימין
היי טל, אפשר להחסיר דברים שאת לא אוהבת מהמתכון, אבל קחי בחשבון שזה לא יצא כמו במתכון.