נודלס טופו וברוקולי ברוטב טריאקי
מתכון לנודלס טעים וצמחוני שקל להכין וכיף לאכול, בת חן דיאמנט הכינה עבורכם את השילוב המנצח לנודלס טופו וברוקולי ברוטב טריאקי
מתכון לנודלס טעים וצמחוני שקל להכין וכיף לאכול, בת חן דיאמנט הכינה עבורכם את השילוב המנצח לנודלס טופו וברוקולי ברוטב טריאקי
- בת חן דיאמנט
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 412.0 קק״ל 1647.8 קק״לפחמימות 58.9 גרם 235.5 גרםשומן 13.0 גרם 51.9 גרםנתרן 470.1 מ״ג 1880.5 מ״גחלבון 15.7 גרם 62.8 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 11.1 גרםשומן רווי 1.3 גרם 5.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 107.6 מ״ג 430.6 מ״גברזל 2.3 מ״ג 9.0 מ״גאשלגן 386.6 מ״ג 1546.3 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 6.5 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-45 דק׳
-
קלוריות412
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 412.0 קק״ל 1647.8 קק״לפחמימות 58.9 גרם 235.5 גרםשומן 13.0 גרם 51.9 גרםנתרן 470.1 מ״ג 1880.5 מ״גחלבון 15.7 גרם 62.8 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 11.1 גרםשומן רווי 1.3 גרם 5.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 107.6 מ״ג 430.6 מ״גברזל 2.3 מ״ג 9.0 מ״גאשלגן 386.6 מ״ג 1546.3 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 6.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-45 דק׳ | קלוריות 412 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כוס שעועית ירוקה קפואהמבושלת
-
1 כוס אפונה טרייהעדיף אפונה סינית מבושלת
-
1 כוס ברוקולימבושל
-
מקלוני אורז מזרח ומערב מושרים ומסוננים
טופו
-
300 גרם טופוחתוך לקוביות
-
2 כפות קורנפלור
-
1/4 כפית פלפל לבן טחון
-
3 כפות שמן קנולה
רוטב טריאקי
קישוט
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום קטןחתוך לטבעות
-
1 כף שומשוםמזרח מערבקלוי- שמים בסוף (אופציונלי)
אופן הכנה
- מכינים את אטריות האורז: משרים את האטריות במים פושרים עד חמים כשעה עד ריכוך, מסננים.
- מכינים את הרוטב: בסיר גבוה שמים את כל החומרים למעט השומשום ומצמצמים על אש גבוהה עד לסמיכות הרצויה (כרבע שעה פלוס מינוס).
- מכינים את הטופו: חותכים את הטופו לקוביות, שמים בקערה שתי כפות קורנפלור, מוסיפים את קוביות הטופו מתבלים בפלפל לבן ומערבבים בעדינות ע”מ לצפות את הטופו.
- מחממים ווק, שמים 2 כפות שמן, מוסיפים את הטופו וצורבים אותו עד השחמה (כשמונה דקות לערך).
- כאשר הטופו צרוב ושחום מוסיפים שתי כפות מהרוטב שהכנו, מבשלים כדקה עד אשר כל הרוטב נספג בטופו
- מוסיפים לטופו את כל הירקות ומקפיצים כדקה
- מוסיפים את האטריות ומערבבים
- מוסיפים עוד כף רוטב פלוס 3 כפות מים ומערבבים
- מעטרים בטבעות צ’ילי ומגישים
אופן הכנה
- מכינים את אטריות האורז: משרים את האטריות במים פושרים עד חמים כשעה עד ריכוך, מסננים.
- מכינים את הרוטב: בסיר גבוה שמים את כל החומרים למעט השומשום ומצמצמים על אש גבוהה עד לסמיכות הרצויה (כרבע שעה פלוס מינוס).
- מכינים את הטופו: חותכים את הטופו לקוביות, שמים בקערה שתי כפות קורנפלור, מוסיפים את קוביות הטופו מתבלים בפלפל לבן ומערבבים בעדינות ע”מ לצפות את הטופו.
- מחממים ווק, שמים 2 כפות שמן, מוסיפים את הטופו וצורבים אותו עד השחמה (כשמונה דקות לערך).
- כאשר הטופו צרוב ושחום מוסיפים שתי כפות מהרוטב שהכנו, מבשלים כדקה עד אשר כל הרוטב נספג בטופו
- מוסיפים לטופו את כל הירקות ומקפיצים כדקה
- מוסיפים את האטריות ומערבבים
- מוסיפים עוד כף רוטב פלוס 3 כפות מים ומערבבים
- מעטרים בטבעות צ’ילי ומגישים
הערות
- ניתן להשתמש בפילה עוף במקום הטופו
- כמות הרוטב במתכון היא לכמה מנות, את הרוטב שנשאר אפשר לשמור במקרר עד חודש
הערות
- ניתן להשתמש בפילה עוף במקום הטופו
- כמות הרוטב במתכון היא לכמה מנות, את הרוטב שנשאר אפשר לשמור במקרר עד חודש
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן