נודלס טופו וברוקולי ברוטב טריאקי

מתכון לנודלס טעים וצמחוני שקל להכין וכיף לאכול, בת חן דיאמנט הכינה עבורכם את השילוב המנצח לנודלס טופו וברוקולי ברוטב טריאקי
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

טופו

רוטב טריאקי

קישוט

אופן הכנה

  1. מכינים את אטריות האורז: משרים את האטריות במים פושרים עד חמים כשעה עד ריכוך, מסננים.
  2. מכינים את הרוטב: בסיר גבוה שמים את כל החומרים למעט השומשום ומצמצמים על אש גבוהה עד לסמיכות הרצויה (כרבע שעה פלוס מינוס).
  3. מכינים את הטופו: חותכים את הטופו לקוביות, שמים בקערה שתי כפות קורנפלור, מוסיפים את קוביות הטופו מתבלים בפלפל לבן ומערבבים בעדינות ע”מ לצפות את הטופו.
  4. מחממים ווק, שמים 2 כפות שמן, מוסיפים את הטופו וצורבים אותו עד השחמה (כשמונה דקות לערך).
  5. כאשר הטופו צרוב ושחום מוסיפים שתי כפות מהרוטב שהכנו, מבשלים כדקה עד אשר כל הרוטב נספג בטופו
  6. מוסיפים לטופו את כל הירקות ומקפיצים כדקה
  7. מוסיפים את האטריות ומערבבים
  8. מוסיפים עוד כף רוטב פלוס 3 כפות מים ומערבבים
  9. מעטרים בטבעות צ’ילי ומגישים

    נודלס טופו וברוקולי ברוטב טריאקי. צילום: בת חן דיאמנט
    נודלס טופו וברוקולי ברוטב טריאקי. צילום: בת חן דיאמנט

הערות

  • ניתן להשתמש בפילה עוף במקום הטופו
  • כמות הרוטב במתכון היא לכמה מנות, את הרוטב שנשאר אפשר לשמור במקרר עד חודש

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 388.9 קק״ל 1555.7 קק״ל
פחמימות 56.8 גרם 227.0 גרם
שומן 12.3 גרם 49.1 גרם
נתרן 343.4 מ״ג 1373.7 מ״ג
חלבון 14.0 גרם 56.0 גרם
סיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.8 גרם
שומן רווי 1.5 גרם 5.9 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 127.8 מ״ג 511.3 מ״ג
ברזל 2.1 מ״ג 8.6 מ״ג
אשלגן 383.2 מ״ג 1532.9 מ״ג
אבץ 1.6 מ״ג 6.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

      Avatar
      Foody Foody

      היי, בסוף עמוד הבית יש אפשרות להרשם לאתר: https://foody.co.il/

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody