אטריות אסיאתיות ברוטב שומשום של תמרה אהרוני

תמרה אהרוני מכינה מנת אטריות אסיאתיות ברוטב שומשום שאפשר לאכול קרה או בטמפרטורת החדר. ארוחה זריזה וטעימה או סלט משגע למנה ראשונה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    15

מצרכים

אופן הכנה

  1. מבשלים את האטריות: מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן. מסננים ושוטפים במי ברז. מערבבים שמן שומשום ומעבירים לקערה גדולה.
  2. מכינים את הרוטב: קולפים וכותשים את השום והג’ינג’ר.
  3. מערבבים את חומרי הרוטב בקערה. מוסיפים את המים בהדרגה עד שמגיעים לתערובת אחידה ודי סמיכה.
  4. קוצצים דק את הבצל הירוק, הכוסברה ופלפל הצ’ילי האדום.
  5. קולים את השומשום על מחבת יבשה כ-3 דקות תוך עירבוב, עד להזהבה.
  6. מערבבים את הרוטב עם האטריות, מפזרים מעל את השומשום הקלוי, הכוסברה, הפלפל החריף והבצל הירוק ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 381.5 קק״ל 763.0 קק״ל
פחמימות 32.0 גרם 64.0 גרם
שומן 25.7 גרם 51.4 גרם
נתרן 1626.7 מ״ג 3253.4 מ״ג
חלבון 12.1 גרם 24.2 גרם
סיבים תזונתיים 5.8 גרם 11.7 גרם
שומן רווי 3.1 גרם 6.2 גרם
כולסטרול 29.0 מ״ג 58.0 מ״ג
סידן 172.1 מ״ג 344.2 מ״ג
ברזל 5.6 מ״ג 11.2 מ״ג
אשלגן 336.0 מ״ג 671.9 מ״ג
אבץ 2.8 מ״ג 5.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody