נחטף מהסיר: צ’יפס שעועית ירוקה בטמפורה מושלמת וקראנצ’ית
מטוגן שחבל על הזמן! צ'יפס שעועית ירוקה בטמפורה קלילה שהופכת את המנה לפריכה במיוחד, כיף להכין ועוד יותר כיף לאכול!
מטוגן שחבל על הזמן! צ'יפס שעועית ירוקה בטמפורה קלילה שהופכת את המנה לפריכה במיוחד, כיף להכין ועוד יותר כיף לאכול!
- ניצן סוסיד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2469.3 קק״ל 9877.3 קק״לפחמימות 48.5 גרם 194.1 גרםשומן 252.6 גרם 1010.4 גרםנתרן 341.9 מ״ג 1367.6 מ״גחלבון 7.7 גרם 30.6 גרםסיבים תזונתיים 4.3 גרם 17.3 גרםשומן רווי 18.1 גרם 72.2 גרםכולסטרול 63.3 מ״ג 253.2 מ״גסידן 59.6 מ״ג 238.4 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.6 מ״גאשלגן 201.9 מ״ג 807.7 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות2469
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2469.3 קק״ל 9877.3 קק״לפחמימות 48.5 גרם 194.1 גרםשומן 252.6 גרם 1010.4 גרםנתרן 341.9 מ״ג 1367.6 מ״גחלבון 7.7 גרם 30.6 גרםסיבים תזונתיים 4.3 גרם 17.3 גרםשומן רווי 18.1 גרם 72.2 גרםכולסטרול 63.3 מ״ג 253.2 מ״גסידן 59.6 מ״ג 238.4 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.6 מ״גאשלגן 201.9 מ״ג 807.7 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.1 מ״גסגור
מבטיחים לכם שעם הטעם של המנה הזו, הילדים יסלחו לכם שזה לא צ’יפס מתפוחי אדמה. קחו מתכון מעולה לכל המשפחה של צ’יפס שעועית ירוקה, שהבלילה שלו מתאימה לטיגון של המון סוגי ירקות! לא יודעים מה אתכם, אנחנו כבר מתכננים אילו עוד ירקות נטגן לארוחה הבאה שלנו.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 2469 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
שעועית
-
400 גרם שעועית ירוקה טרייהאו שקית שעועית ירוקה קפואה, מופשרת
טמפורה
-
1 כוס קמח לבןמנופה
-
1/2 כוס קורנפלור
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
לפי הטעם
-
לפי הטעם
-
1 ביצה M
-
1 כוס מים קרים
טיגון
-
1 ליטר שמן קנולה
אופן הכנה
- מערבבים בקערה עם מטרפה את כל מרכיבי הטמפורה ומניחים במקרר למשך חצי שעה.
- שוטפים ומייבשים היטב את השעועית הירוקה.
- מניחים על המחבת את נייר האפייה העגול של הנמל ומוזגים את השמן לטיגון (בסיום הטיגון אפשר פשוט לזרוק את נייר האפייה לפח, בלי לקרצף את הסיר).
- טובלים את השעועית בטמפורה ומטגנים בשמן עמוק במשך 5 דקות, עד שהצ’יפסים מזהיבים וקריספיים.
- ניתן לשלב עם ירקות נוספים מטוגנים או טריים ולהגיש יחד.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה עם מטרפה את כל מרכיבי הטמפורה ומניחים במקרר למשך חצי שעה.
- שוטפים ומייבשים היטב את השעועית הירוקה.
- מניחים על המחבת את נייר האפייה העגול של הנמל ומוזגים את השמן לטיגון (בסיום הטיגון אפשר פשוט לזרוק את נייר האפייה לפח, בלי לקרצף את הסיר).
- טובלים את השעועית בטמפורה ומטגנים בשמן עמוק במשך 5 דקות, עד שהצ’יפסים מזהיבים וקריספיים.
- ניתן לשלב עם ירקות נוספים מטוגנים או טריים ולהגיש יחד.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן