נמסיס – עוגת השוקולד המושלמת לשנה מושלמת!

מכורים לשוקולד? מצאנו את העוגה מושלמת עבורכם. אלון שבו מכין גרסה מושחתת וטעימה במיוחד לקינוח נמסיס שוקולד והיא פצצת שוקולד מושלמת לוורידים.הכי נמסיס שוקולד!
מכורים לשוקולד? מצאנו את העוגה מושלמת עבורכם. אלון שבו מכין גרסה מושחתת וטעימה במיוחד לקינוח נמסיס שוקולד והיא פצצת שוקולד מושלמת לוורידים.הכי נמסיס שוקולד!
  • אלון שבו
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    369
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 368.5 קק״ל 2210.9 קק״ל
    פחמימות 38.7 גרם 231.9 גרם
    שומן 22.3 גרם 134.1 גרם
    נתרן 63.2 מ״ג 379.0 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 27.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 12.8 גרם
    שומן רווי 13.5 גרם 81.2 גרם
    כולסטרול 124.3 מ״ג 745.7 מ״ג
    סידן 33.0 מ״ג 197.8 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 12.7 מ״ג
    אשלגן 197.1 מ״ג 1182.4 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    369
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 368.5 קק״ל 2210.9 קק״ל
    פחמימות 38.7 גרם 231.9 גרם
    שומן 22.3 גרם 134.1 גרם
    נתרן 63.2 מ״ג 379.0 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 27.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 12.8 גרם
    שומן רווי 13.5 גרם 81.2 גרם
    כולסטרול 124.3 מ״ג 745.7 מ״ג
    סידן 33.0 מ״ג 197.8 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 12.7 מ״ג
    אשלגן 197.1 מ״ג 1182.4 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סירופ סוכר


אופן הכנה

  1. אוטמים רינגים בקוטר 10 ס”מ בעזרת נייר אפייה ושכבה נוספת של רדיד אלומיניום ומסדרים אותם על מגש אפייה. בנוסף מחממים תנור ל-125 מעלות בתכנית טורבו.
  2. בקערת המיקסר מקציפים ביצים עם סוכר במהירות גבוהה עד ליצירת קציפה תפוחה ובהירה (כ-5 דקות).
  3. במקביל- ממיסים בקערה בינונית שוקולד מריר וחמאה על בן מארי או בפולסים במיקרוגל.
  4. מכינים את סירופ הסוכר: מביאים לרתיחה בסיר קטן מים וסוכר.
  5. מוסיפים את סירופ הסוכר הרותח לתערובת השוקולד והחמאה המומסים ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
  6. מקפלים עם לקקן בעדינות את קציפת הביצים לתוך תערובת השוקולד עד לקבלת תערובת הומוגנית ואוורירית.
  7. יוצקים את הבלילה ל-6 הרינגים ואופים במשך 15-20 דקות ועד להתייצבות הבלילה (על מנת לוודא שהבלילה אכן נאפתה יש להרעיד את המגש ולראות שהבלילה נותרת יציבה). מצננים בטמפרטורת החדר.
  8. מומלץ לאכול את העוגה כשהיא בטמפרטורת החדר לצד שמנת חמוצה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נמסיס – עוגת השוקולד המושלמת לשנה מושלמת!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (34)

Avatar

    Avatar
    love food

    אני יכולה להחליף את זה בתבנית מרובעת רגילה? או באנגלישקייק? כי באמת שעד שמצאתי משו כזה קל ופשוט לא בא לי שהתבינית תהרוס לי..

      Avatar
      Foody Foody

      כן.

    Avatar
    יעלה חנה

    היי! אם אני רוצה להכין את העוגה לבוקר החג (ואנחנו דתיים) – אפשר להכין יום מראש? ואם כן – איך לשמור אותה עד ההגשה?

      Avatar
      Foody Foody

      ניתן להכין ולשמור את העוגה במקרר.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות