נמסיס – עוגת השוקולד המושלמת לשנה מושלמת!

מכורים לשוקולד? מצאנו את העוגה מושלמת עבורכם. אלון שבו מכין גרסה מושחתת וטעימה במיוחד לקינוח נמסיס שוקולד והיא פצצת שוקולד מושלמת לוורידים.הכי נמסיס שוקולד!
מכורים לשוקולד? מצאנו את העוגה מושלמת עבורכם. אלון שבו מכין גרסה מושחתת וטעימה במיוחד לקינוח נמסיס שוקולד והיא פצצת שוקולד מושלמת לוורידים.הכי נמסיס שוקולד!
  • אלון שבו
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    369
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 368.5 קק״ל 2210.9 קק״ל
    פחמימות 38.7 גרם 231.9 גרם
    שומן 22.3 גרם 134.1 גרם
    נתרן 63.2 מ״ג 379.0 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 27.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 12.8 גרם
    שומן רווי 13.5 גרם 81.2 גרם
    כולסטרול 124.3 מ״ג 745.7 מ״ג
    סידן 33.0 מ״ג 197.8 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 12.7 מ״ג
    אשלגן 197.1 מ״ג 1182.4 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    369
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 368.5 קק״ל 2210.9 קק״ל
    פחמימות 38.7 גרם 231.9 גרם
    שומן 22.3 גרם 134.1 גרם
    נתרן 63.2 מ״ג 379.0 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 27.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 12.8 גרם
    שומן רווי 13.5 גרם 81.2 גרם
    כולסטרול 124.3 מ״ג 745.7 מ״ג
    סידן 33.0 מ״ג 197.8 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 12.7 מ״ג
    אשלגן 197.1 מ״ג 1182.4 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סירופ סוכר


אופן הכנה

  1. אוטמים רינגים בקוטר 10 ס”מ בעזרת נייר אפייה ושכבה נוספת של רדיד אלומיניום ומסדרים אותם על מגש אפייה. בנוסף מחממים תנור ל-125 מעלות בתכנית טורבו.
  2. בקערת המיקסר מקציפים ביצים עם סוכר במהירות גבוהה עד ליצירת קציפה תפוחה ובהירה (כ-5 דקות).
  3. במקביל- ממיסים בקערה בינונית שוקולד מריר וחמאה על בן מארי או בפולסים במיקרוגל.
  4. מכינים את סירופ הסוכר: מביאים לרתיחה בסיר קטן מים וסוכר.
  5. מוסיפים את סירופ הסוכר הרותח לתערובת השוקולד והחמאה המומסים ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
  6. מקפלים עם לקקן בעדינות את קציפת הביצים לתוך תערובת השוקולד עד לקבלת תערובת הומוגנית ואוורירית.
  7. יוצקים את הבלילה ל-6 הרינגים ואופים במשך 15-20 דקות ועד להתייצבות הבלילה (על מנת לוודא שהבלילה אכן נאפתה יש להרעיד את המגש ולראות שהבלילה נותרת יציבה). מצננים בטמפרטורת החדר.
  8. מומלץ לאכול את העוגה כשהיא בטמפרטורת החדר לצד שמנת חמוצה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נמסיס – עוגת השוקולד המושלמת לשנה מושלמת!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (36)

Avatar

    Avatar
    תן עמי

    שלום, אשמח לשמוע האם חייבים פה את הסיפור של סירופ השוקולד, ומה יקרה אם אוריד את הסירופ? אני מאלו שבכל מתכון מפחיתה מכמות הסוכר, וזה ממש לא נצרך לי, אשמח לשמוע איך אפשר להוריד סוכר בלי לפגוע בעוגה לפחות לא באופן משמעותי, תודה רבה!

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר בהחלט להפחית מכמות הסוכר בתוך הסירופ אבל לא לוותר עליו, כי תפקידו גם להעניק עסיסיות לעוגה. בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות