סאמר פאי: פאי גבינות ועגבניות שרי קייצי

פאי עגבניות שרי וגבינות שאם מתעמקים בו קצת מבינים שהוא בעצם פיצה חגיגית! מבצק עשיר מטעמים ופשוט להכנה, ובמלית גבינות מלוחות ועגבניות שרי מתקתקות
פאי עגבניות שרי וגבינות שאם מתעמקים בו קצת מבינים שהוא בעצם פיצה חגיגית! מבצק עשיר מטעמים ופשוט להכנה, ובמלית גבינות מלוחות ועגבניות שרי מתקתקות
  • Berko Made
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    216
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 216.3 קק״ל 1730.4 קק״ל
    פחמימות 14.8 גרם 118.4 גרם
    שומן 11.1 גרם 89.0 גרם
    נתרן 810.4 מ״ג 6483.3 מ״ג
    חלבון 14.5 גרם 115.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 6.3 גרם 50.3 גרם
    כולסטרול 90.9 מ״ג 727.4 מ״ג
    סידן 287.6 מ״ג 2300.5 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 6.3 מ״ג
    אשלגן 180.5 מ״ג 1444.2 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 12.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    216
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 216.3 קק״ל 1730.4 קק״ל
    פחמימות 14.8 גרם 118.4 גרם
    שומן 11.1 גרם 89.0 גרם
    נתרן 810.4 מ״ג 6483.3 מ״ג
    חלבון 14.5 גרם 115.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 6.3 גרם 50.3 גרם
    כולסטרול 90.9 מ״ג 727.4 מ״ג
    סידן 287.6 מ״ג 2300.5 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 6.3 מ״ג
    אשלגן 180.5 מ״ג 1444.2 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 12.5 מ״ג
    סגור

רוצים עוד מתכונים של BERKO-MADE? רוצים להישאר מעודכנים ובעניינים? עקבו אחריה ברשתות החברתיות!

לאינסטגרם שלה

לפייסבוק שלה

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

תחתית

מלית


אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית: מערבבים את החומרים היבשים של התחתית (בלי החלב).

    מערבבים את החומרים היבשים. צילום: Berko Made
    מערבבים את החומרים היבשים. צילום: Berko Made

  2. מוסיפים את החלב לאט ומערבבים (יכול להיות שתצטרכו פחות מ1/3 כוס אז הוסיפו בהדרגה), מערבבים קודם עם כף ואח”כ עוברים לעבד עם הידיים - אם הבצק מרגיש רטוב מידי אפשר להוסיף עוד קמח.

    מוסיפים את החלב לאט ומערבבים. צילום: Berko Made
    מוסיפים את החלב לאט ומערבבים. צילום: Berko Made

  3. כשהבצק מרגיש אחיד ורך מרדדים לעיגול ומעבירים לתבנית האפייה. מהדקים מסביב ומשאירים לנוח כמה דקות.
  4. מחממים תנור לחום של 160 מעלות.

    מעבדים עם הידיים עד שהבצק מרגיש אחיד ורך. צילום: Berko Made
    מעבדים עם הידיים עד שהבצק מרגיש אחיד ורך. צילום: Berko Made

  5. בינתיים מכינים את המלית: טורפים קלות 2 ביצים ומוסיפים להם את הגבינה הלבנה, המוצרלה והקשקבל.
  6. מערבבים מעט ומוסיפים מלח, פלפל ושום, מערבבים לעיסה אחידה.

    מכינים את המלית. צילום: Berko Made
    מכינים את המלית. צילום: Berko Made

  7. יוצקים את העיסה על בסיס הבצק שהכנו בתבנית, מסדרים חצאי עגבניות שרי מעל המלית, כשהצד העגול פונה כלפי מעלה.

    יוצקים את העיסה על בסיס הבצק ומסדרים חצאי עגבניות שרי מעל המלית, כשהצד העגול פונה כלפי מעלה. צילום: Berko Made
    יוצקים את העיסה על בסיס הבצק ומסדרים חצאי עגבניות שרי מעל המלית, כשהצד העגול פונה כלפי מעלה. צילום: Berko Made

  8. מכניסים לתנור לאפייה של כ-20 דקות. אחרי 20 דקות מעבירים למצב גריל, מגבירים את החום ל-200 מעלות ומעבירים את התבנית למדף העליון ביותר של התנור ואופים עוד כ-5 דקות עד שהחלק העליון משחים מעט (זה קורה מהר אז להשגיח טוב-טוב).

    אופים עד שהחלק העליון משחים מעט. צילום: Berko Made
    אופים עד שהחלק העליון משחים מעט. צילום: Berko Made

  9. אפשר לשדרג ולהוסיף או להחליף ב: זיתים, בצל, תירס, פלפל, וכל מה שאוהבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סאמר פאי: פאי גבינות ועגבניות שרי קייצי

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    יאאמי🍅

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות