סאקו סאי – כיסוני טפיוקה ועוף תאילנדים כמו של נדב ודניאל מ-MKR

אוהבי הכיסונים תתכוננו להתמכר - כיסוני סאקו סאי מאודים מבצק טפיוקה, ממולאים בעוף טחון עם שאלוט, שום ובוטנים מטוגנים, תבלינים אסייאתים וג'ינג'ר טרי. סוודיקה!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    40 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    19

מצרכים

בצק

מלית

הגשה

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק של הסאקו סאי: מערבבים את הפנינים והמים לקבלת בצק קשה יחסית.
  2. מכינים את המלית של הסאקו סאי: טוחנים במכתב ועלי את שורש הכוסברה, השום והפלפל הלבן למחית (יש מהמתכון הקודם?).
  3. מטגנים את מחית הכוסברה במעט שמן. מוסיפים שאלוט טרי פרוס וממשיכים לטגן. מוסיפים את העוף הטחון וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב.
  4. מוסיפים את הסוכר ומקרמלים. מוסיפים את יתר התבלינים, מבשלים מעט ומסירים מהאש.
  5. מוסיפים שום ושאלוט מטוגנים (אפשר לקנות מוכן או להכין מראש) ומצננים את המלית שהתקבלה.
  6. כשהמלית קרה יוצרים ממנה כדורים קטנים ממלאים בהם מעטפת מבצק הטפיוקה בערך כמו שממלאים קובה.
  7. מניחים את כיסוני הסאקו סאי בסלסלת אידוי מרופדת בסנו סושי -נייר אפייה טבעי, ומאדים 10 דקות בערך.
  8. אופן הגשת סאקו סאי: מגישים על עלי חרדל עם מעט שמן שומשום.
    מאדים בסלסלת אידוי מרופדת בנייר אפייה (צילום: שניר גוואטה)
    מאדים את כיסוני הסאקו סאי בסלסלת אידוי מרופדת בנייר אפייה (צילום: שניר גוואטה)

    סאקו סאי - כיסוני טפיוקה ועוף מתוק (צילום: שניר גוואטה)
    סאקו סאי - כיסוני טפיוקה ועוף מתוק (צילום: שניר גוואטה)

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 66.5 קק״ל 664.9 קק״ל
פחמימות 5.6 גרם 55.9 גרם
שומן 3.6 גרם 35.6 גרם
נתרן 257.8 מ״ג 2578.1 מ״ג
חלבון 3.1 גרם 31.4 גרם
סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.6 גרם
שומן רווי 0.7 גרם 7.0 גרם
כולסטרול 12.9 מ״ג 129.0 מ״ג
סידן 9.4 מ״ג 93.6 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 2.6 מ״ג
אשלגן 109.1 מ״ג 1091.1 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 2.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar