סנו רקע

סאקו סאי – כיסוני טפיוקה ועוף תאילנדים כמו של נדב ודניאל מ-MKR

אוהבי הכיסונים תתכוננו להתמכר - כיסוני סאקו סאי מאודים מבצק טפיוקה, ממולאים בעוף טחון עם שאלוט, שום ובוטנים מטוגנים, תבלינים אסייאתים וג'ינג'ר טרי. סוודיקה!
אוהבי הכיסונים תתכוננו להתמכר - כיסוני סאקו סאי מאודים מבצק טפיוקה, ממולאים בעוף טחון עם שאלוט, שום ובוטנים מטוגנים, תבלינים אסייאתים וג'ינג'ר טרי. סוודיקה!
  • מאיר דנון
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    67
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 66.5 קק״ל 664.9 קק״ל
    פחמימות 5.6 גרם 55.9 גרם
    שומן 3.6 גרם 35.6 גרם
    נתרן 257.8 מ״ג 2578.1 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 31.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.6 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 7.0 גרם
    כולסטרול 12.9 מ״ג 129.0 מ״ג
    סידן 9.4 מ״ג 93.6 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 109.1 מ״ג 1091.1 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    67
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 66.5 קק״ל 664.9 קק״ל
    פחמימות 5.6 גרם 55.9 גרם
    שומן 3.6 גרם 35.6 גרם
    נתרן 257.8 מ״ג 2578.1 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 31.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.6 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 7.0 גרם
    כולסטרול 12.9 מ״ג 129.0 מ״ג
    סידן 9.4 מ״ג 93.6 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 109.1 מ״ג 1091.1 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק של הסאקו סאי: מערבבים את הפנינים והמים לקבלת בצק קשה יחסית.
  2. מכינים את המלית של הסאקו סאי: טוחנים במכתב ועלי את שורש הכוסברה, השום והפלפל הלבן למחית (יש מהמתכון הקודם?).
  3. מטגנים את מחית הכוסברה במעט שמן. מוסיפים שאלוט טרי פרוס וממשיכים לטגן. מוסיפים את העוף הטחון וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב.
  4. מוסיפים את הסוכר ומקרמלים. מוסיפים את יתר התבלינים, מבשלים מעט ומסירים מהאש.
  5. מוסיפים שום ושאלוט מטוגנים (אפשר לקנות מוכן או להכין מראש) ומצננים את המלית שהתקבלה.
  6. כשהמלית קרה יוצרים ממנה כדורים קטנים ממלאים בהם מעטפת מבצק הטפיוקה בערך כמו שממלאים קובה.
  7. מניחים את כיסוני הסאקו סאי בסלסלת אידוי מרופדת בסנו סושי -נייר אפייה טבעי, ומאדים 10 דקות בערך.
  8. אופן הגשת סאקו סאי: מגישים על עלי חרדל עם מעט שמן שומשום.
    מאדים בסלסלת אידוי מרופדת בנייר אפייה (צילום: שניר גוואטה)
    מאדים את כיסוני הסאקו סאי בסלסלת אידוי מרופדת בנייר אפייה (צילום: שניר גוואטה)

    סאקו סאי - כיסוני טפיוקה ועוף מתוק (צילום: שניר גוואטה)
    סאקו סאי - כיסוני טפיוקה ועוף מתוק (צילום: שניר גוואטה)

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סאקו סאי – כיסוני טפיוקה ועוף תאילנדים כמו של נדב ודניאל מ-MKR

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות