סאקו סאי – כיסוני טפיוקה ועוף מתוק שיעשו לכם את היום

אוהבי הכיסונים תתכוננו להתמכר - כיסונים מאודים מבצק טפיוקה, ממולאים בעוף טחון במחית כוסברה עם שאלוט, שום ובוטנים מטוגנים, תבלינים אסייאתים וג'ינג'ר טרי
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    40 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    18

מצרכים

בצק

מלית

הגשה

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מערבבים את הפנינים והמים לקבלת בצק קשה יחסית.
  2. מכינים את המלית: טוחנים במכתב ועלי את שורש הכוסברה, השום והפלפל הלבן למחית (יש מהמתכון הקודם?).
  3. מטגנים את מחית הכוסברה במעט שמן. מוסיפים שאלוט טרי פרוס וממשיכים לטגן. מוסיפים את העוף הטחון וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב.
  4. מוסיפים את הסוכר ומקרמלים. מוסיפים את יתר התבלינים, מבשלים מעט ומסירים מהאש.
  5. מוסיפים שום ושאלוט מטוגנים (אפשר לקנות מוכן או להכין מראש) ומצננים את המלית שהתקבלה.
  6. כשהמלית קרה יוצרים ממנה כדורים קטנים ממלאים בהם מעטפת מבצק הטפיוקה בערך כמו שממלאים קובה.
  7. מניחים בסלסלת אידוי מרופדת בנייר אפייה - סנו, ומאדים 10 דקות בערך. מגישים על עלי חרדל עם מעט שמן שומשום.
    מאדים בסלסלת אידוי מרופדת בנייר אפייה (צילום: שניר גוואטה)
    מאדים בסלסלת אידוי מרופדת בנייר אפייה (צילום: שניר גוואטה)

    סאקו סאי - כיסוני טפיוקה ועוף מתוק (צילום: שניר גוואטה)
    סאקו סאי - כיסוני טפיוקה ועוף מתוק (צילום: שניר גוואטה)

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 66.5 קק״ל 664.9 קק״ל
פחמימות 5.6 גרם 55.9 גרם
שומן 3.5 גרם 35.4 גרם
נתרן 257.8 מ״ג 2578.1 מ״ג
חלבון 3.2 גרם 31.6 גרם
סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.6 גרם
שומן רווי 0.7 גרם 7.0 גרם
כולסטרול 12.9 מ״ג 129.0 מ״ג
סידן 9.4 מ״ג 93.6 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 2.6 מ״ג
אשלגן 109.1 מ״ג 1091.1 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 2.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody