סופגניות אפויות בתנור עם ריבת חלב

מה יכול להיות יותר טעים מסופגנייה משולבת עם עוגיית אלפחורס? סופגניות אפויות בלי רגשות אשם. מצפים בריבת חלב, מקשטים בקוקוס ומגישים באהבה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-50 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    10

מצרכים

ציפוי

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה שמים שמרים, קמח, חמאה, סוכר, ביצים, חלב ומלח ולשים כ-15 דקות, עד שמקבלים בצק אחיד וחלק.
  2. מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומניחים להתפחה כשעה וחצי עד שעתיים, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  3. מעבירים את הבצק למשטח העבודה ומחלקים ל-10 כדורים שווים.
  4. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות.
  5. מניחים את כדורי הבצק במרווחים על התבנית, מתיזים תרסיס בטעם חמאה, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כ-45 דקות.
  6. מתיזים שוב תרסיס בטעם חמאה על הכדורים, ואופים בתנור החם כ-15 דקות עד שהסופגניות זהובות ותפוחות.
  7. בעזרת שק זילוף עם צנתר דק, מזלפים על הסופגניות פסים דקים של ריבת חלב.
  8. במחבת מתיזים תרסיס בטעם חמאה וקולים את שבבי הקוקוס עד שהם מזהיבים.
  9. טובלים כל סופגנייה בשבבי הקוקוס או מפזרים מעל ומגישים.

צילום: נמרוד סונדרס

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 361.1 קק״ל 3611.5 קק״ל
פחמימות 60.7 גרם 606.9 גרם
שומן 12.5 גרם 125.2 גרם
נתרן 189.7 מ״ג 1896.9 מ״ג
חלבון 7.1 גרם 71.4 גרם
סיבים תזונתיים 1.7 גרם 17.1 גרם
שומן רווי 7.1 גרם 71.2 גרם
כולסטרול 80.8 מ״ג 808.1 מ״ג
סידן 63.6 מ״ג 635.5 מ״ג
ברזל 0.9 מ״ג 8.6 מ״ג
אשלגן 149.7 מ״ג 1496.9 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 7.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody