סטייק טופו בציפוי שומשום בטעמים

סטייק לא לאוכלי בשר בלבד! סטייק טופו מצופה בשומשום שחור ושומשום בטעם סויה - פריך מבחוץ ורך ועסיסי מבפנים. מנת חלבון מושלמת להגשה עם אורז
סטייק לא לאוכלי בשר בלבד! סטייק טופו מצופה בשומשום שחור ושומשום בטעם סויה - פריך מבחוץ ורך ועסיסי מבפנים. מנת חלבון מושלמת להגשה עם אורז
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 4]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    352
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 351.7 קק״ל 1407.0 קק״ל
    פחמימות 24.0 גרם 95.8 גרם
    שומן 18.5 גרם 73.9 גרם
    נתרן 297.3 מ״ג 1189.2 מ״ג
    חלבון 23.0 גרם 92.0 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 18.8 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 12.1 גרם
    כולסטרול 126.6 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 21.2 מ״ג 84.9 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.5 מ״ג
    אשלגן 86.1 מ״ג 344.5 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    352
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 351.7 קק״ל 1407.0 קק״ל
    פחמימות 24.0 גרם 95.8 גרם
    שומן 18.5 גרם 73.9 גרם
    נתרן 297.3 מ״ג 1189.2 מ״ג
    חלבון 23.0 גרם 92.0 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 18.8 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 12.1 גרם
    כולסטרול 126.6 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 21.2 מ״ג 84.9 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.5 מ״ג
    אשלגן 86.1 מ״ג 344.5 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מערבבים יחד בקערה מירין, סויה, חומץ אורז, צ’ילי אדום, מלח ופלפל.
  2. פורסים את הטופו לפרוסות עבות ומשרים בקערה כשעה.
  3. מוציאים את פרוסות הטופו מהמשרה ומייבשים מעט.
  4. טורפים ביצה בקערה אחת, שמים קמח בקערה נוספת ומערבבים שומשום סויה ושומשום שחור בעוד קערה.
  5. טובלים כל פרוסה בקמח, אחרך כך בביצה ולבסוף בתערובת השומשום.
  6. מחממים מחבת רחבה עם מעט שמן ומטגנים את הטופו כשתי דקות מכל צד.
  7. מגישים על מצע אורז לבן ובצל ירוק קצוץ מעל.
סטייק טופו שומשום
סטייק טופו שומשום. צילום: ירדן עדי, סטיילינג: שירה יפרח
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות