סיגרים במילוי פיסטוק עם קרם ז’אבן

סיגרים במילוי פיסטוק הם קינוח אלג'יראי מתוק וקראנצ'י. מכינים קרם ז'אבן מתקתק לטבילה ונהנים ממנה אחרונה חגיגית ומרשימה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    14

מצרכים

סירופ סוכר

אופן הכנה

  1. מכינים את המילוי: במעבד מזון טוחנים את כל המרכיבים של המילוי מלבד חלמון הביצה.
  2. מעבירים לקערה, מוסיפים את החלמון ומערבבים היטב. אם התערובת לא מתאחדת, אפשר להוסיף עוד חלמון ביצה.
  3. מכינים את הסירופ: שמים את כל מרכיבי הסירופ בסיר קטן. בעזרת מד טמפרטורה, מחממים את הסירופ לטמפרטורה של 112 מעלות. מורידים מהאש ומצננים.
  4. מכינים את קרם הז’אבן: במיקסר עם וו בלון מקציפים את חלבוני הביצה לקצף חזק ויציב. מוסיפים חצי מכמות הסירופ שהכנו וממשיכים להקציף. מוסיפים שמנת צמחית ומקציפים כ-10 דקות. שמים בצד.
  5. מגלגלים את הסיגרים: פורשים עלי סיגר על משטח העבודה. בעזרת כף, שמים מלית פיסטוקים במרכז כל עלה סיגר. מגלגלים גלגול ראשון, מקפלים פנימה את הקצוות, וממשיכים לגלג עד ליצירת סיגר דק ומהודק. מטגנים את הסיגרים בשמן חצי עמוק, מוציאים לנייר סופג, וטובלים בסירופ הסוכר.
  6. מגישים: בקערת הגשה יפה שמים את קרם הז’אבן, ומשבצים בו סיגרים מטוגנים. אפשר לפזר מעל קצת פיסטוקים קצוצים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 1194.6 קק״ל 4778.4 קק״ל
פחמימות 170.4 גרם 681.5 גרם
שומן 43.6 גרם 174.6 גרם
נתרן 571.2 מ״ג 2284.7 מ״ג
חלבון 34.8 גרם 139.0 גרם
סיבים תזונתיים 8.7 גרם 34.7 גרם
שומן רווי 6.1 גרם 24.2 גרם
כולסטרול 51.5 מ״ג 206.2 מ״ג
סידן 156.2 מ״ג 624.9 מ״ג
ברזל 3.5 מ״ג 13.8 מ״ג
אשלגן 882.9 מ״ג 3531.5 מ״ג
אבץ 6.4 מ״ג 25.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody