סלט “ביצים” גם לטבעונים!

סלט ביצים טבעוני? כן, זה אפשרי! סלט "ביצים" עשוי מטופו, עם חרדל ומיונז טבעוני, בצל וסלרי. מרכיב עיקרי מצוין לסנדוויץ' שלכם, לארוחה קלילה, מהירה ומזינה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

סלט ביצים

הגשה

אופן הכנה

  1. חותכים את הטופו לקוביות קטנות, או לחלופין מועכים עם מזלג.

    חותכים את הטופו לקוביות קטנות. צילום: שניר גואטה
    חותכים את הטופו לקוביות קטנות. צילום: שניר גואטה

  2. שמים בקערת ערבוב גדולה את הטופו, המיונז הטבעוני, שמרי הבירה, החרדל, הבצל הירוק, הבצל האדום, הסלרי והתבלינים ומערבבים בעדינות בעזרת כף עד שמתקבל סלט אחיד. במידת הצורך מוסיפים עוד קצת מלח הודי שחור שאחראי על הטעם ה”ביצתי”, וכורכום שצובע את הסלט בצהוב.
    מוסיפים לקערה את כל המרכיבים ומערבבים בעדינות. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים לקערה את כל המרכיבים ומערבבים בעדינות. צילום: שניר גואטה

    מוסיפים לקערה את כל המרכיבים ומערבבים בעדינות. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים לקערה את כל המרכיבים ומערבבים בעדינות. צילום: שניר גואטה

  3. מגישים את סלט הביצים הטבעוני עם פרוסות לחם ותוספת לפי הטעם.

    מגישים עם לחם ותוספות לפי הטעם. צילום: שניר גואטה
    מגישים עם לחם ותוספות לפי הטעם. צילום: שניר גואטה

  4. שומרים בכלי אטום במקרר.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 333.1 קק״ל 1332.3 קק״ל
פחמימות 15.3 גרם 61.0 גרם
שומן 25.2 גרם 100.8 גרם
נתרן 967.3 מ״ג 3869.3 מ״ג
חלבון 11.4 גרם 45.5 גרם
סיבים תזונתיים 12.3 גרם 49.1 גרם
שומן רווי 3.2 גרם 12.9 גרם
כולסטרול 8.6 מ״ג 34.4 מ״ג
סידן 44.2 מ״ג 176.9 מ״ג
ברזל 1.3 מ״ג 5.0 מ״ג
אשלגן 582.6 מ״ג 2330.2 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 3.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody