איך מפנקים סנדוויץ’? עם סלט ביצים הורס

לארוחת בוקר או לבראנץ', כתוספת לכל ארוחה, או סתם לנשנוש עם הלחם - סלט ביצים עם בצל מטוגן, מתכון פשוט וטעים להפליא של שי-לי ליפא
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. מביאים לרתיחה מים בקלחת או בסיר קטן. מכניסים בזהירות ביצים למים הרותחים, מביאים שוב לרתיחה ומבשלים בדיוק 10 דקות. שוטפים במים קרים, קולפים וחותכים לקוביות בגודל 1/2 ס”מ. מעבירים לקערה.
  2. קוצצים דק בצל ועירית.
  3. מחממים מחבת קטנה על להבה בינונית, מוסיפים שמן זית ובצל ומטגנים כ-5 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהבצל רך.
  4. מעבירים לקערה מוסיפים עירית, רוטב חזרת או מיונז, מעט מלח ופלפל ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 167.5 קק״ל 1004.8 קק״ל
פחמימות 2.6 גרם 15.4 גרם
שומן 12.0 גרם 72.1 גרם
נתרן 777.2 מ״ג 4663.2 מ״ג
חלבון 12.6 גרם 75.6 גרם
סיבים תזונתיים 0.4 גרם 2.1 גרם
שומן רווי 3.0 גרם 18.3 גרם
כולסטרול 393.9 מ״ג 2363.2 מ״ג
סידן 56.6 מ״ג 339.9 מ״ג
ברזל 1.3 מ״ג 7.7 מ״ג
אשלגן 157.3 מ״ג 943.7 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 5.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar