סלט חזה עוף מזוגג ברוטב פונזו ודבש

מתכון מעולה לסלט משביע וקליל לארוחת הצהריים! סלט חזה עוף צבעוני ובריא ברוטב פונזו ודבש משגע עם ירקות טריים שמתאים לכל המשפחה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    16

מצרכים

מרינדה

סלט

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב.
  2. מוסיפים את העוף ומניחים לעוף לשהות במרינדה (אפשר להכין מבעוד מועד כדי שהעוף יתרכך ויספוג טעמים).
  3. מעבירים את כל הירקות לקערת הגשה.
  4. מחממים מחבת עד שהיא לוהטת.
  5. צולים את העוף היטב מכל צד כ-8 דקות.
  6. חותכים את העוף לרצועות ומניחים מעל הסלט.

    סלט בלי מוצר
    הסלט המושלם לארוחת צהריים בריאה וקלילה! צילום: רון יוחננוב

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 420.1 קק״ל 420.1 קק״ל
פחמימות 40.5 גרם 40.5 גרם
שומן 30.2 גרם 30.2 גרם
נתרן 4.8 מ״ג 4.8 מ״ג
חלבון 0.8 גרם 0.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.4 גרם 0.4 גרם
שומן רווי 4.2 גרם 4.2 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 28.9 מ״ג 28.9 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 0.6 מ״ג
אשלגן 80.7 מ״ג 80.7 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar