
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל25 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים16
מצרכים
-
500 גרם חזה עוף משוטח לשניצל
מרינדה
-
3 כפות שמן זית
-
5 כפות רוטב פונזושל מזרח ומערב
-
2 כפות דבשאו סילאן
-
1 כפית רוזמריןקצוץ דק
-
2 שיני שוםכתושות
-
מזרח מערבלפי הטעם, של מזרח ומערב
סלט
-
חתוכות לחצאים
-
חתוך לעיגולים
-
חתוכה לעיגולים
-
חתוך לחצאי טבעות
-
גרעיני חמנייה / ג'עלה (לא חובה)
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב.
- מוסיפים את העוף ומניחים לעוף לשהות במרינדה (אפשר להכין מבעוד מועד כדי שהעוף יתרכך ויספוג טעמים).
- מעבירים את כל הירקות לקערת הגשה.
- מחממים מחבת עד שהיא לוהטת.
- צולים את העוף היטב מכל צד כ-8 דקות.
- חותכים את העוף לרצועות ומניחים מעל הסלט.
הסלט המושלם לארוחת צהריים בריאה וקלילה! צילום: רון יוחננוב
בשיתוף עם מזרח מערב
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
1
מנות
קלוריות
420.1
קק״ל
420.1
קק״ל
פחמימות
40.5
גרם
40.5
גרם
שומן
30.2
גרם
30.2
גרם
נתרן
4.8
מ״ג
4.8
מ״ג
חלבון
0.8
גרם
0.8
גרם
סיבים תזונתיים
0.4
גרם
0.4
גרם
שומן רווי
4.2
גרם
4.2
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
28.9
מ״ג
28.9
מ״ג
ברזל
0.6
מ״ג
0.6
מ״ג
אשלגן
80.7
מ״ג
80.7
מ״ג
אבץ
0.1
מ״ג
0.1
מ״ג
תגובות (0)