סלט חצילים מטוגנים עם סויה וכוסברה

השילוב בין חציל פריך לרוטב סויה הוא שילוב מנצח - משה שגב מכין סלט חצילים מטוגנים ברוטב סויה שמתאים לאירוח קליל. מנה ראשונה ב-15 דקות עבודה
השילוב בין חציל פריך לרוטב סויה הוא שילוב מנצח - משה שגב מכין סלט חצילים מטוגנים ברוטב סויה שמתאים לאירוח קליל. מנה ראשונה ב-15 דקות עבודה
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    217
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 217.1 קק״ל 434.2 קק״ל
    פחמימות 40.3 גרם 80.6 גרם
    שומן 3.8 גרם 7.7 גרם
    נתרן 253.4 מ״ג 506.7 מ״ג
    חלבון 10.0 גרם 19.9 גרם
    סיבים תזונתיים 13.0 גרם 26.1 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 84.4 מ״ג 168.7 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 1032.1 מ״ג 2064.2 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    217
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 217.1 קק״ל 434.2 קק״ל
    פחמימות 40.3 גרם 80.6 גרם
    שומן 3.8 גרם 7.7 גרם
    נתרן 253.4 מ״ג 506.7 מ״ג
    חלבון 10.0 גרם 19.9 גרם
    סיבים תזונתיים 13.0 גרם 26.1 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 84.4 מ״ג 168.7 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 1032.1 מ״ג 2064.2 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

חצילים

רוטב והגשה


אופן הכנה

  1. חותכים את החצילים לקוביות בגודל 4 ס”מ ומקמחים.
  2. מחממים את השמן בסיר עמוק ומטגנים את החצילים והשום. כשקוביות החציל משחימות ונעשות פריכות, מוציאים לנייר סופג.
  3. מפרידים את עלי הבזיליקום, הנענע והכוסברה מהגבעולים ושומרים בצד.
  4. בקערה גדולה מערבבים בעדינות את קוביות החציל ופרוסות השום המטוגנות עם רוטב הסויה.
  5. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל את העלים הירוקים והבוטנים ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט חצילים מטוגנים עם סויה וכוסברה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות