סלט חצילים מטוגנים עם סויה וכוסברה

השילוב בין חציל פריך לרוטב סויה הוא שילוב מנצח - משה שגב מכין סלט חצילים מטוגנים ברוטב סויה שמתאים לאירוח קליל. מנה ראשונה ב-15 דקות עבודה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    9

מצרכים

חצילים

רוטב והגשה

אופן הכנה

  1. חותכים את החצילים לקוביות בגודל 4 ס”מ ומקמחים.
  2. מחממים את השמן בסיר עמוק ומטגנים את החצילים והשום. כשקוביות החציל משחימות ונעשות פריכות, מוציאים לנייר סופג.
  3. מפרידים את עלי הבזיליקום, הנענע והכוסברה מהגבעולים ושומרים בצד.
  4. בקערה גדולה מערבבים בעדינות את קוביות החציל ופרוסות השום המטוגנות עם רוטב הסויה.
  5. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל את העלים הירוקים והבוטנים ומגישים מיד.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 217.1 קק״ל 434.2 קק״ל
פחמימות 40.3 גרם 80.6 גרם
שומן 3.8 גרם 7.7 גרם
נתרן 253.4 מ״ג 506.7 מ״ג
חלבון 10.0 גרם 19.9 גרם
סיבים תזונתיים 13.0 גרם 26.1 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 84.4 מ״ג 168.7 מ״ג
ברזל 1.9 מ״ג 3.7 מ״ג
אשלגן 1032.1 מ״ג 2064.2 מ״ג
אבץ 1.2 מ״ג 2.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar