סלט ירוק עם טוסטוני גבינה וגבינת בוראטה

מחפשים דרך לגוון את הסלט הירוק שלכם? אהרוני מכין סלט ירוק עם טוסטוני גבינה קראנצ'יים וגבינת בוראטה בצד שהופכת את הסלט לחגיגי במיוחד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. שוטפים ומייבשים את עלי הסלט. מגרדים את האמנטל על פומפייה.
  3. מורחים את הלחם בשמן הזית ומפזרים עלי טימין וגבינת אמנטל, מסדרים בתבנית וקולים בתנור עד שהגבינה מבעבעת וזהובה.
  4. מערבבים את עלי הסלט עם הוויניגרט.
  5. מניחים את הסלט בצלחות הגשה, עם הלחם הקלוי וכדור הבוראטה ליד.

הערות

  • אפשר להשמש בפחות כדורי בוראטה ולחלוק אותם בין הסועדים

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 750.2 קק״ל 3000.9 קק״ל
פחמימות 14.7 גרם 58.8 גרם
שומן 69.0 גרם 276.0 גרם
נתרן 450.3 מ״ג 1801.3 מ״ג
חלבון 17.2 גרם 68.9 גרם
סיבים תזונתיים 3.9 גרם 15.7 גרם
שומן רווי 16.5 גרם 66.1 גרם
כולסטרול 45.0 מ״ג 180.0 מ״ג
סידן 322.6 מ״ג 1290.5 מ״ג
ברזל 2.0 מ״ג 8.2 מ״ג
אשלגן 207.6 מ״ג 830.3 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody