סלט ירוק עם לבנה וגרגירי חומוס

השף שגב משה מכין סלט ירוק עם לבנה וגרגירי חומוס עם מלא עשבי תיבול וטוסטונים שמוסיפים פריכות וטעם. סלט בריא, טעים ומאוד זריז ופשוט להכנה
השף שגב משה מכין סלט ירוק עם לבנה וגרגירי חומוס עם מלא עשבי תיבול וטוסטונים שמוסיפים פריכות וטעם. סלט בריא, טעים ומאוד זריז ופשוט להכנה
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 11 דק׳
  • קלוריות
    294
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 294.2 קק״ל 882.5 קק״ל
    פחמימות 29.1 גרם 87.4 גרם
    שומן 12.3 גרם 36.8 גרם
    נתרן 658.6 מ״ג 1975.7 מ״ג
    חלבון 10.7 גרם 32.0 גרם
    סיבים תזונתיים 15.3 גרם 45.9 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 4.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 265.7 מ״ג 797.0 מ״ג
    ברזל 6.3 מ״ג 18.8 מ״ג
    אשלגן 1199.6 מ״ג 3598.7 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 11 דק׳
  • קלוריות
    294
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 294.2 קק״ל 882.5 קק״ל
    פחמימות 29.1 גרם 87.4 גרם
    שומן 12.3 גרם 36.8 גרם
    נתרן 658.6 מ״ג 1975.7 מ״ג
    חלבון 10.7 גרם 32.0 גרם
    סיבים תזונתיים 15.3 גרם 45.9 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 4.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 265.7 מ״ג 797.0 מ״ג
    ברזל 6.3 מ״ג 18.8 מ״ג
    אשלגן 1199.6 מ״ג 3598.7 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. חותכים את החסה לרצועות, פורסים דק את הכרוב. קוצצים את עשבי התיבול.
  2. מערבבים בקערת ערבוב את החסה, הכרוב, גרגירי החומוס ועשבי התיבול. מתבלים ומערבבים שוב.
  3. מעבירים לצלחת הגשה ומוסיפים את הטוסטונים. מפזרים את האגוזים וגבינת הלבנה, מתבלים בזעתר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט ירוק עם לבנה וגרגירי חומוס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים