סלט כרוב וגזר עם אגוזי פקאן ב-5 דקות

כל אחד צריך מתכון קלאסי ופשוט של סלט כרוב וגזר שכולם מאוד אוהבים. איילת הירשמן מכינה גרסה חמצמצה עם תוספת קראנצ'ית - אגוזי פקאן מסוכרים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. קוצצים דק את הכרוב, חותכים את הגזר לג’וליאנים דקים וקוצצים דק את הבצל הירוק.
  2. שמים בקערה את הכרוב משני הצבעים, את הגזר ואת הבצל הירוק.
  3. טורפים בקערה את המיונז, המייפל והחומץ. מוסיפים לכרוב ומערבבים. מוסיפים את הפקאנים ומערבבים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 560.2 קק״ל 2240.6 קק״ל
פחמימות 42.0 גרם 168.1 גרם
שומן 36.4 גרם 145.5 גרם
נתרן 322.9 מ״ג 1291.7 מ״ג
חלבון 10.1 גרם 40.2 גרם
סיבים תזונתיים 10.4 גרם 41.7 גרם
שומן רווי 1.7 גרם 6.7 גרם
כולסטרול 7.3 מ״ג 29.1 מ״ג
סידן 178.2 מ״ג 712.7 מ״ג
ברזל 4.4 מ״ג 17.5 מ״ג
אשלגן 976.8 מ״ג 3907.0 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 3.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody