
-
זמן הכנה5 דקות
-
זמן כולל5 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים8
מצרכים
-
1/2 כרוב סגול בינוני
-
1/2 כרוב לבן בינוני
-
3 גזרים בינוניים
-
4 גבעולי בצל ירוק
-
1/3 כוס מיונז
-
4 כפיות סירופ מייפל
-
2 כפיות חומץ תפוחים
-
200 גרם פקאנים מסוכרים
אופן הכנה
- קוצצים דק את הכרוב, חותכים את הגזר לג’וליאנים דקים וקוצצים דק את הבצל הירוק.
- שמים בקערה את הכרוב משני הצבעים, את הגזר ואת הבצל הירוק.
- טורפים בקערה את המיונז, המייפל והחומץ. מוסיפים לכרוב ומערבבים. מוסיפים את הפקאנים ומערבבים.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
571.6
קק״ל
2286.3
קק״ל
פחמימות
46.9
גרם
187.6
גרם
שומן
36.2
גרם
144.7
גרם
נתרן
311.6
מ״ג
1246.5
מ״ג
חלבון
10.4
גרם
41.6
גרם
סיבים תזונתיים
9.5
גרם
37.8
גרם
שומן רווי
1.7
גרם
6.7
גרם
כולסטרול
7.3
מ״ג
29.1
מ״ג
סידן
206.1
מ״ג
824.5
מ״ג
ברזל
4.9
מ״ג
19.8
מ״ג
אשלגן
1128.2
מ״ג
4512.7
מ״ג
אבץ
0.6
מ״ג
2.5
מ״ג
תגובות (0)