סלט עגבניות ומוצרלה בסגנון איטלקי

סלט שהוא ההוכחה המושלמת לזה שלפעמים הכי פשוט זה הכי טעים. עגבניות טריות, גבינת מוצרלה, בזילקום וזיתים הם כל מה שצריך לסלט טעים בטירוף
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולים את הצנוברים במחבת יבשה עד שהם משחימים מעט. נזהרים לא לשרוף אותם.
  2. שמים בקערה את העגבניות, הבצלים, הגבינה והזיתים. מערבבים בעדינות.
  3. מוסיפים את השמן, חומץ, עלי בזיליקום, מעט מלח ופלפל, ומערבבים בעדינות.
  4. מחלקים לצלחות הגשה, מפזרים מעל את הצנוברים הקלויים ומגישים.  

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 215.3 קק״ל 861.4 קק״ל
פחמימות 6.4 גרם 25.8 גרם
שומן 26.2 גרם 104.7 גרם
נתרן 542.4 מ״ג 2169.8 מ״ג
חלבון 3.3 גרם 13.2 גרם
סיבים תזונתיים 3.2 גרם 12.7 גרם
שומן רווי 2.1 גרם 8.5 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 56.0 מ״ג 223.9 מ״ג
ברזל 2.1 מ״ג 8.4 מ״ג
אשלגן 450.9 מ״ג 1803.7 מ״ג
אבץ 0.9 מ״ג 3.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody