סלט עוף אסייתי עם ירקות שקוצצים במעבד מזון נינג’ה
סלט עוף עשיר בסגנון אסייתי שהכי פשוט להכין במכשיר נינג'ה שחותך את הירקות לז'וליינים מושלמים - מתכון מדוייק לעצלנים שבנינו
סלט עוף עשיר בסגנון אסייתי שהכי פשוט להכין במכשיר נינג'ה שחותך את הירקות לז'וליינים מושלמים - מתכון מדוייק לעצלנים שבנינו
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 426.9 קק״ל 1707.8 קק״לפחמימות 33.8 גרם 135.2 גרםשומן 13.0 גרם 52.0 גרםנתרן 284.0 מ״ג 1136.2 מ״גחלבון 39.0 גרם 156.0 גרםסיבים תזונתיים 11.2 גרם 45.0 גרםשומן רווי 2.8 גרם 11.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 217.1 מ״ג 868.4 מ״גברזל 4.1 מ״ג 16.3 מ״גאשלגן 1283.8 מ״ג 5135.2 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.4 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות427
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 426.9 קק״ל 1707.8 קק״לפחמימות 33.8 גרם 135.2 גרםשומן 13.0 גרם 52.0 גרםנתרן 284.0 מ״ג 1136.2 מ״גחלבון 39.0 גרם 156.0 גרםסיבים תזונתיים 11.2 גרם 45.0 גרםשומן רווי 2.8 גרם 11.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 217.1 מ״ג 868.4 מ״גברזל 4.1 מ״ג 16.3 מ״גאשלגן 1283.8 מ״ג 5135.2 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 427 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
רוטב
-
2 1/2 כפות חמאת בוטנים חלקה
-
2 כפיות שמן שומשום
-
2 כפיות רוטב סויה
-
2 כפיות רוטב סרירצ’ה
-
1 כף דבש
-
1 3/4 כפות חומץ אורז
-
1 כף מיםאו 1.5 כפות
-
1 שן שוםקצוצה
-
1/2 כפית שורש ג’ינג’רמגורר
אופן הכנה
- מרכיבים את דיסק הז’וליינים בקערת האיסוף של מכשיר הנינג’ה ומרכיבים את המכסה עם פתח ההזנה.
- מכניסים לפתח ההזנה את שני סוגי הכרוב (זה אחר זה), לוחצים על לחצן GO ודוחפים בעדינות את הכרוב עם ידית דוחס המזון כלפי מטה.
- ממשיכים באותה צורה עם הגזרים - משתמשים בדוחסן המתאים בגודל.
- מעבירים את הירקות החתוכים לקערה גדולה ומוסיפים את שאר מרכיבי הסלט.
- מערבבים בקערה קטנה את כל מרכיבי הרוטב, מוסיפים לקערה הגדולה, מערבבים היטב ומגישים.
אופן הכנה
- מרכיבים את דיסק הז’וליינים בקערת האיסוף של מכשיר הנינג’ה ומרכיבים את המכסה עם פתח ההזנה.
- מכניסים לפתח ההזנה את שני סוגי הכרוב (זה אחר זה), לוחצים על לחצן GO ודוחפים בעדינות את הכרוב עם ידית דוחס המזון כלפי מטה.
- ממשיכים באותה צורה עם הגזרים - משתמשים בדוחסן המתאים בגודל.
- מעבירים את הירקות החתוכים לקערה גדולה ומוסיפים את שאר מרכיבי הסלט.
- מערבבים בקערה קטנה את כל מרכיבי הרוטב, מוסיפים לקערה הגדולה, מערבבים היטב ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן