סלט פסטה עם צנוניות מוקפצות

פינקנו אתכם במתכון מושלם של סלט פסטה עם צנוניות מוקפצות שמגישים חם מהמחבת בקערות אישיות עם מעט צנוברים, גבינת פקורינו ובאגט קלוי
פינקנו אתכם במתכון מושלם של סלט פסטה עם צנוניות מוקפצות שמגישים חם מהמחבת בקערות אישיות עם מעט צנוברים, גבינת פקורינו ובאגט קלוי
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    666
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 666.4 קק״ל 2665.8 קק״ל
    פחמימות 363.0 גרם 1452.1 גרם
    שומן 37.9 גרם 151.8 גרם
    נתרן 1314.8 מ״ג 5259.0 מ״ג
    חלבון 20.5 גרם 82.1 גרם
    סיבים תזונתיים 11.7 גרם 46.8 גרם
    שומן רווי 6.1 גרם 24.3 גרם
    כולסטרול 9.9 מ״ג 39.5 מ״ג
    סידן 118.8 מ״ג 475.3 מ״ג
    ברזל 5.5 מ״ג 21.8 מ״ג
    אשלגן 649.4 מ״ג 2597.5 מ״ג
    אבץ 3.4 מ״ג 13.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    666
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 666.4 קק״ל 2665.8 קק״ל
    פחמימות 363.0 גרם 1452.1 גרם
    שומן 37.9 גרם 151.8 גרם
    נתרן 1314.8 מ״ג 5259.0 מ״ג
    חלבון 20.5 גרם 82.1 גרם
    סיבים תזונתיים 11.7 גרם 46.8 גרם
    שומן רווי 6.1 גרם 24.3 גרם
    כולסטרול 9.9 מ״ג 39.5 מ״ג
    סידן 118.8 מ״ג 475.3 מ״ג
    ברזל 5.5 מ״ג 21.8 מ״ג
    אשלגן 649.4 מ״ג 2597.5 מ״ג
    אבץ 3.4 מ״ג 13.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט


אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן.
  2. שומרים ½ כוס ממי הפסטה.
  3. חותכים את הצנוניות לחצאים. במחבת גדולה מחממים ¼ כוס שמן זית, מוסיפים את חצאי הצנוניות ומערבבים מדי פעם עד שהן מתחילות להזהיב (בערך 5 דקות). מוסיפים את השום ואת הצ’ילי ומטגנים עד שעולה ריח נעים של שום מהמחבת.
    חותכים את הצנוניות לחצאים. צילום: נמרוד סונדרס
    חותכים את הצנוניות לחצאים. צילום: נמרוד סונדרס

    מטגנים עד להזהבה. צילום: נמרוד סונדרס
    מטגנים עד להזהבה. צילום: נמרוד סונדרס

  4. מוסיפים למחבת את החומוס, העגבניות והפסטה ומערבבים 2-3 דקות. מעבירים את הכל לקערת סלט עמוקה.
    מוסיפים למחבת את החומוס. צילום: נמרוד סונדרס
    מוסיפים למחבת את החומוס. צילום: נמרוד סונדרס

    מוסיפים למחבת את העגבניות. צילום: נמרוד סונדרס
    מוסיפים למחבת את העגבניות. צילום: נמרוד סונדרס

  5. מערבבים לתוך הקערה את שארית השמן, גרידת הלימון, הדבש, הזיתים, הפטרוזיליה, גבינת הפקורינו והצנוברים ואת 1/4 כוס מי הפסטה ששמרתם בצד.
    מוסיפים גרידת לימון. צילום: נמרוד סונדרס
    מוסיפים גרידת לימון. צילום: נמרוד סונדרס

    מערבבים היטב עם שאר החומרים. צילום: נמרוד סונדרס
    מערבבים היטב עם שאר החומרים. צילום: נמרוד סונדרס

  6. מוסיפים את גרגרי החומוס, הפטרוזיליה והפסטה. מערבבים מעט ומחממים. מסירים מהאש, ומוסיפים את מי הבישול השמורים מעט בכל פעם לשחרור הרוטב, אם תרצו. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מערבבים פנימה את גרידת הלימון והמיץ, הצנוברים ואת 1/4 כוס הגבינה.
  7. מגישים בקערות אישיות עם עוד גבינת פקורינו, מעט שמן זית, צנוברים מעל ובאגט קלוי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט פסטה עם צנוניות מוקפצות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות