סלט קינואה מקסיקני: סלט צבעוני, טעים, משביע שכולם ירצו ממנו

סלט קינואה עם טוויסט מקסיקני: מתכון נהדר, טעים, וקל להכנה - שילוב מנצח בין טעם וצבע עם חריפות קלה שתוסיף אנרגיות לכל ארוחה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

קינואה

סלט

רוטב

אופן הכנה

  1. מכינים את הקינואה: שוטפים את הקינואה דרך מסננת דקה במים זורמים. מעבירים לסיר עם המים והמלח, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים עד שהקינואה מרוככת ומוכנה לאכילה.
  2. מכינים את הסלט: מחממים מחבת נון סטיק קטנה ללא שמן וקולים את גרעיני התירס קלות (שיזהיבו מעט, הזהרו שלא יישרפו). מניחים בצד ומקררים.
  3. חותכים את האבוקדו לקוביות ומעבירים לקערה. מוסיפים את הזיתים, הבצל, הכוסברה, הפלפל החריף, הפטרוזיליה, הקינואה והתירס.
  4. מכינים את הרוטב: טורפים בקערה את שמן הזית, הלימון (או החומץ) המלח והפלפל השחור.
  5. מוסיפים את הרוטב לקערה עם הירקות והקינואה. מערבבים היטב ומגישים.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 1160.3 קק״ל 1160.3 קק״ל
פחמימות 1274.5 גרם 1274.5 גרם
שומן 84.0 גרם 84.0 גרם
נתרן 4071.7 מ״ג 4071.7 מ״ג
חלבון 18.8 גרם 18.8 גרם
סיבים תזונתיים 17.5 גרם 17.5 גרם
שומן רווי 8.5 גרם 8.5 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 123.5 מ״ג 123.5 מ״ג
ברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
אשלגן 1181.3 מ״ג 1181.3 מ״ג
אבץ 3.7 מ״ג 3.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

    Avatar
    Hagit Bit

    הכנתי כבר מספר פעמים, טעים מאוד

    Avatar
    רון

    אחלא רעיון!!! תודה על סלט טעים ומרענן

      Avatar
      Foody Foody

      תודה רבה רון, שמחים שניסית ונהנית!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody