סנו רקע

סלט קיסר משודרג! עם טופו צלוי וקרוטוני טופו חומוס

סלט קיסר מטריף וטעים ברמות לכל מי שלא אוכל מוצרים מן החי! ללא ביצים, ללא פרמזן וללא אנשובי ועדיין קיסרי ומרשים
סלט קיסר מטריף וטעים ברמות לכל מי שלא אוכל מוצרים מן החי! ללא ביצים, ללא פרמזן וללא אנשובי ועדיין קיסרי ומרשים
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    351
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 350.9 קק״ל 1052.6 קק״ל
    פחמימות 21.3 גרם 64.0 גרם
    שומן 25.0 גרם 74.9 גרם
    נתרן 1112.0 מ״ג 3336.0 מ״ג
    חלבון 15.5 גרם 46.4 גרם
    סיבים תזונתיים 7.8 גרם 23.3 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 6.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 82.0 מ״ג 245.9 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 488.1 מ״ג 1464.3 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    351
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 350.9 קק״ל 1052.6 קק״ל
    פחמימות 21.3 גרם 64.0 גרם
    שומן 25.0 גרם 74.9 גרם
    נתרן 1112.0 מ״ג 3336.0 מ״ג
    חלבון 15.5 גרם 46.4 גרם
    סיבים תזונתיים 7.8 גרם 23.3 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 6.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 82.0 מ״ג 245.9 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 488.1 מ״ג 1464.3 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור

סלט קיסר! מדובר בסלט שעשה אלינו ולשאר העולם חתיכת מסע, מקורו בטבח מהגר איטלקי שהכין אותו במקסיקו ומשם נפוץ לכל עבר. יש מגוון גרסאות לסלט הזה, אבל כזו עוד לא פגשתם. סלט עשיר ומרענן שגם יסגור לכם את פינת החלבון היומית בזכות הטופו המעולה שנמצא בשלושה ממרכיבי הסלט: רוטב, טופו צלוי וקרוטונים.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

סלט והגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הקרוטונים: מחממים תנור ל-180 מעלות. חותכים לקוביות קטנטנות טופו משי, מערבבים עם מעט שמן זית ומכניסים לתנור בתבנית מרופדת נייר אפייה טבעי סנו סושי למשך 15 דקות.
  2. מכינים את הרוטב: במעבד מזון שמים טופו בטעם פסטו ואת שאר מרכיבי הרוטב.
  3. לטופו הצלוי: פורסים את הטופו חומוס שנשאר לפרוסות, מתבלים במעט שמן זית, מלח, פלפל וצולים על מחבת פסים 2 דקות מכל צד.
  4. מרכיבים את הסלט: בקערה שוברים לחצי את עלי החסה, מוסיפים בצל אחד פרוס לרצועות, ואת הרוטב, מערבבים היטב.
  5. מוסיפים את קרוטוני הטופו, מעט צנוברים קלויים, ומעט מה״פרמז׳ן״ ומניחים מעל את פרוסות הטופו הצלוי. בתיאבון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט קיסר משודרג! עם טופו צלוי וקרוטוני טופו חומוס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    יהודית צוקרברג

    נשמע מעולה! אכין לסופ”ש

קטגוריות

אביזרים

טכניקות