סלט אחד שהוא ארוחה שלמה: סלט קינואה וסלמון בסגנון אסיאתי

מתכון ב-6 שלבים פשוטים לסלט אסייתי הכי כיף שיש לכל שעה ביום, סלט קינואה עם ברוקומיני, כרוב אדום ופולי סויה בסגנון אסיאתי מתקתק וחמוץ
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    17

מצרכים

רוטב

הגשה

אופן הכנה

  1. שמים בסיר את הקינואה, המים והמלח ומביאים לרתיחה. מבשלים עוד 15 דקות, או עד שכל המים נספגים.
  2. מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הסלמון משני הצדדים עד שהוא מתחיל להזהיב. מצננים ומפוררים לחתיכות קטנות.
  3. מעבירים את הקינואה לקערת ערבוב גדולה, מערבבים כדי לאוורר ומצננים.
  4. מוסיפים לקערה את הירקות וחתיכות הסלמון ומערבבים.

    מוסיפים את חתיכות הסלמון והירקות לקינואה. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את חתיכות הסלמון והירקות לקינואה. צילום: שניר גואטה

  5. מכינים את הרוטב: שמים בקערה את הסויה, הטריאקי, שמן השומשום וחומץ האורז או מיץ לימון ומערבבים.
  6. מוסיפים את הרוטב לקערה, מוסיפים גם את הבצל הירוק והכוסברה ומערבבים היטב.

    מוסיפים את הרוטב ומערבבים. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את הרוטב ומערבבים. צילום: שניר גואטה

  7. מפזרים שומשום ומגישים.

    מפזרים שומשום ומגישים. צילום: שניר גואטה
    מפזרים שומשום ומגישים. צילום: שניר גואטה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 290.9 קק״ל 1163.5 קק״ל
פחמימות 25.8 גרם 103.0 גרם
סוכר 11.1 גרם 44.4 גרם
שומן 10.7 גרם 42.7 גרם
נתרן 1331.3 מ״ג 5325.1 מ״ג
חלבון 23.5 גרם 93.9 גרם
סיבים תזונתיים 6.2 גרם 24.6 גרם
שומן רווי 1.3 גרם 5.2 גרם
כולסטרול 32.5 מ״ג 130.0 מ״ג
סידן 114.4 מ״ג 457.6 מ״ג
ברזל 4.5 מ״ג 18.0 מ״ג
אשלגן 881.1 מ״ג 3524.5 מ״ג
אבץ 1.6 מ״ג 6.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar