סלט אחד שהוא ארוחה שלמה: סלט קינואה וסלמון בסגנון אסיאתי

מתכון ב-6 שלבים פשוטים לסלט אסייתי הכי כיף שיש לכל שעה ביום, סלט קינואה עם ברוקומיני, כרוב אדום ופולי סויה בסגנון אסיאתי מתקתק וחמוץ
מתכון ב-6 שלבים פשוטים לסלט אסייתי הכי כיף שיש לכל שעה ביום, סלט קינואה עם ברוקומיני, כרוב אדום ופולי סויה בסגנון אסיאתי מתקתק וחמוץ
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    291
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 290.9 קק״ל 1163.5 קק״ל
    פחמימות 25.8 גרם 103.0 גרם
    סוכר 11.1 גרם 44.4 גרם
    שומן 10.7 גרם 42.7 גרם
    נתרן 1331.3 מ״ג 5325.1 מ״ג
    חלבון 23.5 גרם 93.9 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 24.6 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 5.2 גרם
    כולסטרול 32.5 מ״ג 130.0 מ״ג
    סידן 114.4 מ״ג 457.6 מ״ג
    ברזל 4.5 מ״ג 18.0 מ״ג
    אשלגן 881.1 מ״ג 3524.5 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    291
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 290.9 קק״ל 1163.5 קק״ל
    פחמימות 25.8 גרם 103.0 גרם
    סוכר 11.1 גרם 44.4 גרם
    שומן 10.7 גרם 42.7 גרם
    נתרן 1331.3 מ״ג 5325.1 מ״ג
    חלבון 23.5 גרם 93.9 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 24.6 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 5.2 גרם
    כולסטרול 32.5 מ״ג 130.0 מ״ג
    סידן 114.4 מ״ג 457.6 מ״ג
    ברזל 4.5 מ״ג 18.0 מ״ג
    אשלגן 881.1 מ״ג 3524.5 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. שמים בסיר את הקינואה, המים והמלח ומביאים לרתיחה. מבשלים עוד 15 דקות, או עד שכל המים נספגים.
  2. מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הסלמון משני הצדדים עד שהוא מתחיל להזהיב. מצננים ומפוררים לחתיכות קטנות.
  3. מעבירים את הקינואה לקערת ערבוב גדולה, מערבבים כדי לאוורר ומצננים.
  4. מוסיפים לקערה את הירקות וחתיכות הסלמון ומערבבים.

    מוסיפים את חתיכות הסלמון והירקות לקינואה. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את חתיכות הסלמון והירקות לקינואה. צילום: שניר גואטה

  5. מכינים את הרוטב: שמים בקערה את הסויה, הטריאקי, שמן השומשום וחומץ האורז או מיץ לימון ומערבבים.
  6. מוסיפים את הרוטב לקערה, מוסיפים גם את הבצל הירוק והכוסברה ומערבבים היטב.

    מוסיפים את הרוטב ומערבבים. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את הרוטב ומערבבים. צילום: שניר גואטה

  7. מפזרים שומשום ומגישים.

    מפזרים שומשום ומגישים. צילום: שניר גואטה
    מפזרים שומשום ומגישים. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט אחד שהוא ארוחה שלמה: סלט קינואה וסלמון בסגנון אסיאתי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות