סלט קפרזה ברוטב מיוחד

סלט קפרזה איטלקי עם טוויסט של שי-לי ליפא, שמוסיפה רוטב פסטו כוסברה שמוסיף למנה טעמים יותר מקומיים. סלט כייפי וקליל שמגישים בצלחת אחת והתוצאה יפייפיה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

פסטו כוסברה

אופן הכנה

  1. מכינים את הפסטו: מרסקים כוסברה, בזיליקום, אגוזי פקאן, שום ומעט מלח ופלפל במעבד מזון עד לקבלת תערובת קצוצה. מוסיפים שמן זית בזילוף איטי תוך כדי ערבול, עד שמתקבל רוטב.
  2. טועמים ומתקנים תיבול. אפשר לשמור את הרוטב בכלי אטום במקרר עד שבוע.
  3. מכינים את הסלט: מסדרים עגבניות פרוסות בעובי 1/2 ס”מ ועגבניות שרי חצויות בצלחת הגשה, מסננים את כדורי המוצרלה, קורעים פיסות גדולות ומניחים על העגבניות. מתבלים במעט מלח גס ופלפל גרוס, יוצקים רוטב פסטו ומגישים מיד.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 149.7 קק״ל 748.7 קק״ל
פחמימות 5.9 גרם 29.7 גרם
שומן 13.3 גרם 66.4 גרם
נתרן 475.5 מ״ג 2377.7 מ״ג
חלבון 2.0 גרם 9.8 גרם
סיבים תזונתיים 2.3 גרם 11.6 גרם
שומן רווי 1.8 גרם 8.9 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 43.1 מ״ג 215.4 מ״ג
ברזל 1.0 מ״ג 5.0 מ״ג
אשלגן 456.5 מ״ג 2282.4 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 2.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody