סלט קפרזה ברוטב מיוחד

סלט קפרזה איטלקי עם טוויסט של שי-לי ליפא, שמוסיפה רוטב פסטו כוסברה שמוסיף למנה טעמים יותר מקומיים. סלט כייפי וקליל שמגישים בצלחת אחת והתוצאה יפייפיה
סלט קפרזה איטלקי עם טוויסט של שי-לי ליפא, שמוסיפה רוטב פסטו כוסברה שמוסיף למנה טעמים יותר מקומיים. סלט כייפי וקליל שמגישים בצלחת אחת והתוצאה יפייפיה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    285
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 285.4 קק״ל 1426.8 קק״ל
    פחמימות 6.7 גרם 33.7 גרם
    שומן 23.5 גרם 117.6 גרם
    נתרן 686.4 מ״ג 3432.1 מ״ג
    חלבון 12.2 גרם 61.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 12.1 גרם
    שומן רווי 7.6 גרם 38.2 גרם
    כולסטרול 23.6 מ״ג 118.0 מ״ג
    סידן 272.6 מ״ג 1363.0 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 503.2 מ״ג 2515.8 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    285
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 285.4 קק״ל 1426.8 קק״ל
    פחמימות 6.7 גרם 33.7 גרם
    שומן 23.5 גרם 117.6 גרם
    נתרן 686.4 מ״ג 3432.1 מ״ג
    חלבון 12.2 גרם 61.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 12.1 גרם
    שומן רווי 7.6 גרם 38.2 גרם
    כולסטרול 23.6 מ״ג 118.0 מ״ג
    סידן 272.6 מ״ג 1363.0 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 503.2 מ״ג 2515.8 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטו כוסברה


אופן הכנה

  1. מכינים את הפסטו: מרסקים כוסברה, בזיליקום, אגוזי פקאן, שום ומעט מלח ופלפל במעבד מזון עד לקבלת תערובת קצוצה. מוסיפים שמן זית בזילוף איטי תוך כדי ערבול, עד שמתקבל רוטב.
  2. טועמים ומתקנים תיבול. אפשר לשמור את הרוטב בכלי אטום במקרר עד שבוע.
  3. מכינים את הסלט: מסדרים עגבניות פרוסות בעובי 1/2 ס”מ ועגבניות שרי חצויות בצלחת הגשה, מסננים את כדורי המוצרלה, קורעים פיסות גדולות ומניחים על העגבניות. מתבלים במעט מלח גס ופלפל גרוס, יוצקים רוטב פסטו ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט קפרזה ברוטב מיוחד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות