סלט קר של אטריות ואצות – אסיה זה כאן!
סלט אטריות סובה קר, טעים וקל להכנה עם כרוב סגול, גזר, בצל ירוק ואצות מיובשות מעל, שמעניקים לו צבעוניות מהממת, ברוטב סויה ומייפל אסייתי
סלט אטריות סובה קר, טעים וקל להכנה עם כרוב סגול, גזר, בצל ירוק ואצות מיובשות מעל, שמעניקים לו צבעוניות מהממת, ברוטב סויה ומייפל אסייתי
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 754.7 קק״ל 754.7 קק״לפחמימות 176.7 גרם 176.7 גרםשומן 182.4 גרם 182.4 גרםנתרן 663.1 מ״ג 663.1 מ״גחלבון 141.1 גרם 141.1 גרםסיבים תזונתיים 139.5 גרם 139.5 גרםשומן רווי 134.5 גרם 134.5 גרםכולסטרול 130.5 מ״ג 130.5 מ״גסידן 308.6 מ״ג 308.6 מ״גברזל 135.1 מ״ג 135.1 מ״גאשלגן 1422.8 מ״ג 1422.8 מ״גאבץ 133.0 מ״ג 133.0 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות755
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 754.7 קק״ל 754.7 קק״לפחמימות 176.7 גרם 176.7 גרםשומן 182.4 גרם 182.4 גרםנתרן 663.1 מ״ג 663.1 מ״גחלבון 141.1 גרם 141.1 גרםסיבים תזונתיים 139.5 גרם 139.5 גרםשומן רווי 134.5 גרם 134.5 גרםכולסטרול 130.5 מ״ג 130.5 מ״גסידן 308.6 מ״ג 308.6 מ״גברזל 135.1 מ״ג 135.1 מ״גאשלגן 1422.8 מ״ג 1422.8 מ״גאבץ 133.0 מ״ג 133.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 755 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב
-
3 כפות שמן קנולה
-
2 כפיות שמן שומשוםמזרח מערב
-
4 כפות רוטב סויהמזרח מערב
-
2 כפות סירופ מייפלטבעי
סלט
הגשה
-
1 שקית אצות וואקמה מיובשותמזרח מערבגזורות לרצועות
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: שמים את כל המרכיבים בתוך צנצנת, סוגרים ומשקשקים לרוטב אחיד.
- מכינים את האטריות: מרתיחים מים בסיר גדול, מכניסים את האטריות ומבשלים לפי הוראות היצרן, כ-4-5 דקות.
- מסננים ושוטפים היטב במים קרים. מעבירים לקערה גדולה.
- מוסיפים לקערה את כל הירקות והרוטב ומערבבים היטב.
- מפזרים מעל את רצועות חטיף האצות ובצל ירוק ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: שמים את כל המרכיבים בתוך צנצנת, סוגרים ומשקשקים לרוטב אחיד.
- מכינים את האטריות: מרתיחים מים בסיר גדול, מכניסים את האטריות ומבשלים לפי הוראות היצרן, כ-4-5 דקות.
- מסננים ושוטפים היטב במים קרים. מעבירים לקערה גדולה.
- מוסיפים לקערה את כל הירקות והרוטב ומערבבים היטב.
- מפזרים מעל את רצועות חטיף האצות ובצל ירוק ומגישים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן