סלט קר של אטריות ואצות – אסיה זה כאן!

סלט אטריות סובה קר, טעים וקל להכנה עם כרוב סגול, גזר, בצל ירוק ואצות מיובשות מעל, שמעניקים לו צבעוניות מהממת, ברוטב סויה ומייפל אסייתי
סלט אטריות סובה קר, טעים וקל להכנה עם כרוב סגול, גזר, בצל ירוק ואצות מיובשות מעל, שמעניקים לו צבעוניות מהממת, ברוטב סויה ומייפל אסייתי
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    755
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 754.7 קק״ל 754.7 קק״ל
    פחמימות 176.7 גרם 176.7 גרם
    שומן 182.4 גרם 182.4 גרם
    נתרן 663.1 מ״ג 663.1 מ״ג
    חלבון 141.1 גרם 141.1 גרם
    סיבים תזונתיים 139.5 גרם 139.5 גרם
    שומן רווי 134.5 גרם 134.5 גרם
    כולסטרול 130.5 מ״ג 130.5 מ״ג
    סידן 308.6 מ״ג 308.6 מ״ג
    ברזל 135.1 מ״ג 135.1 מ״ג
    אשלגן 1422.8 מ״ג 1422.8 מ״ג
    אבץ 133.0 מ״ג 133.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    755
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 754.7 קק״ל 754.7 קק״ל
    פחמימות 176.7 גרם 176.7 גרם
    שומן 182.4 גרם 182.4 גרם
    נתרן 663.1 מ״ג 663.1 מ״ג
    חלבון 141.1 גרם 141.1 גרם
    סיבים תזונתיים 139.5 גרם 139.5 גרם
    שומן רווי 134.5 גרם 134.5 גרם
    כולסטרול 130.5 מ״ג 130.5 מ״ג
    סידן 308.6 מ״ג 308.6 מ״ג
    ברזל 135.1 מ״ג 135.1 מ״ג
    אשלגן 1422.8 מ״ג 1422.8 מ״ג
    אבץ 133.0 מ״ג 133.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

סלט

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: שמים את כל המרכיבים בתוך צנצנת, סוגרים ומשקשקים לרוטב אחיד.
    לשים את כל המצרכים בצנצנת
    שמים את כל המרכיבים בתוך צנצנת. צילום: נמרוד סונדרס

    לשקשק
    סוגרים ומשקשקים. צילום: נמרוד סונדרס

  2. מכינים את האטריות: מרתיחים מים בסיר גדול, מכניסים את האטריות ומבשלים לפי הוראות היצרן, כ-4-5 דקות.
  3. מסננים ושוטפים היטב במים קרים. מעבירים לקערה גדולה.
    להכניס אטריות לסיר מים
    מרתיחים מים בסיר ומכניסים את האטריות. צילום: נמרוד סונדרס
    לבשל אטריות
    מבשלים את האטריות. צילום: נמרוד סונדרס

    מעבירים את האטריות לקערה
    מסננים, שוטפים ומעבירים לקערה. צילום: נמרוד סונדרס

  4. מוסיפים לקערה את כל הירקות והרוטב ומערבבים היטב.
    לשים בקערה את כל מצרכי הסלט
    מוסיפים לקערה את הגזר. צילום: נמרוד סונדרס
    להוסיף כרוב ובצל
    מוסיפים כרוב סגול ובצל ירוק. צילום: נמרוד סונדרס
    להוסיף שומשום
    מוסיפים שומשום קלוי. צילום: נמרוד סונדרס

    להוסיף רוטב
    מוסיפים את הרוטב ומערבבים. צילום: נמרוד סונדרס

  5. מפזרים מעל את רצועות חטיף האצות ובצל ירוק ומגישים.

    סלט אטריות ללא המוצר
    מפזרים מעל הסלט אטריות מיובשות ובצל ירוק. צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט קר של אטריות ואצות – אסיה זה כאן!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות