סלט שומר עם דג כבוש של משה שגב

מה יותר ישראלי מדג נא עם סלט מרענן? משה שגב מכין סלט שומר עם דג כבוש ב-10 דקות שאפשר להגיש לאורחים בימי הקיץ החמים
מה יותר ישראלי מדג נא עם סלט מרענן? משה שגב מכין סלט שומר עם דג כבוש ב-10 דקות שאפשר להגיש לאורחים בימי הקיץ החמים
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    534
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 534.3 קק״ל 1068.5 קק״ל
    פחמימות 17.7 גרם 35.3 גרם
    שומן 36.2 גרם 72.4 גרם
    נתרן 1202.6 מ״ג 2405.2 מ״ג
    חלבון 32.0 גרם 63.9 גרם
    סיבים תזונתיים 9.7 גרם 19.5 גרם
    שומן רווי 4.5 גרם 8.9 גרם
    כולסטרול 61.3 מ״ג 122.6 מ״ג
    סידן 189.3 מ״ג 378.7 מ״ג
    ברזל 5.2 מ״ג 10.5 מ״ג
    אשלגן 2020.3 מ״ג 4040.5 מ״ג
    אבץ 2.3 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    534
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 534.3 קק״ל 1068.5 קק״ל
    פחמימות 17.7 גרם 35.3 גרם
    שומן 36.2 גרם 72.4 גרם
    נתרן 1202.6 מ״ג 2405.2 מ״ג
    חלבון 32.0 גרם 63.9 גרם
    סיבים תזונתיים 9.7 גרם 19.5 גרם
    שומן רווי 4.5 גרם 8.9 גרם
    כולסטרול 61.3 מ״ג 122.6 מ״ג
    סידן 189.3 מ״ג 378.7 מ״ג
    ברזל 5.2 מ״ג 10.5 מ״ג
    אשלגן 2020.3 מ״ג 4040.5 מ״ג
    אבץ 2.3 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט


אופן הכנה

  1. קוצצים דק את פילה הדג.
  2. פורסים דק את השומר. פורסים את לבבות החסה. חותכים את הצנוניות לרבעים.
  3. מכינים את הרוטב: מגררים את העגבנייה על פומפייה.
  4. שמים את כל רכיבי הרוטב בקערה ומערבבים.
  5. מניחים בקערה נפרדת את כל רכיבי הסלט, מערבבים עם הרוטב. טועמים ומתקנים תיבול.
  6. משטחים את הדג בשכבה דקה על צלחת הגשה. מניחים מעל את הסלט עם הרוטב. מפזרים מעל את הפטרוזיליה ומגישים.

הערות

  • הרוטב כובש את הדג בזריזות בעזרת החמיצות הגבוהה והמלח
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט שומר עם דג כבוש של משה שגב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות