סנדוויץ’ פועלים עם חביתת ירק שאי אפשר לעמוד בפניו

משה שגב מפנק במנה שאי אפשר להפסיק לאכול - סנדוויץ' פועלים עם חביתת ירק עסיסית, שמוגש בלחם אחיד פריך. אל תשכחו את האריסה והלימון הכבוש לאקסטרה טעם
משה שגב מפנק במנה שאי אפשר להפסיק לאכול - סנדוויץ' פועלים עם חביתת ירק עסיסית, שמוגש בלחם אחיד פריך. אל תשכחו את האריסה והלימון הכבוש לאקסטרה טעם
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    26
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    1181
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1180.5 קק״ל 2361.0 קק״ל
    פחמימות 53.1 גרם 106.2 גרם
    שומן 89.0 גרם 178.0 גרם
    נתרן 3494.6 מ״ג 6989.2 מ״ג
    חלבון 43.1 גרם 86.2 גרם
    סיבים תזונתיים 17.0 גרם 34.0 גרם
    שומן רווי 15.6 גרם 31.2 גרם
    כולסטרול 886.2 מ״ג 1772.4 מ״ג
    סידן 311.7 מ״ג 623.3 מ״ג
    ברזל 10.6 מ״ג 21.1 מ״ג
    אשלגן 1688.6 מ״ג 3377.1 מ״ג
    אבץ 5.2 מ״ג 10.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    26
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    1181
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1180.5 קק״ל 2361.0 קק״ל
    פחמימות 53.1 גרם 106.2 גרם
    שומן 89.0 גרם 178.0 גרם
    נתרן 3494.6 מ״ג 6989.2 מ״ג
    חלבון 43.1 גרם 86.2 גרם
    סיבים תזונתיים 17.0 גרם 34.0 גרם
    שומן רווי 15.6 גרם 31.2 גרם
    כולסטרול 886.2 מ״ג 1772.4 מ״ג
    סידן 311.7 מ״ג 623.3 מ״ג
    ברזל 10.6 מ״ג 21.1 מ״ג
    אשלגן 1688.6 מ״ג 3377.1 מ״ג
    אבץ 5.2 מ״ג 10.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

חביתת תפוחי אדמה

חביתת ירק

סנדוויץ'

טחינה


אופן הכנה

  1. מכינים את חביתת תפוחי האדמה: מגררים את תפוח האדמה והבטטה בפומפייה ושמים בקערה. מוסיפים את הביצים ומתבלים במלח ופלפל שחור, טורפים היטב.
  2. מחממים את השמן במחבת נון סטיק. יוצקים מתערובת הביצים למחבת ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מעבירים לצלחת ושומרים בצד.
  3. מכינים את חביתת הירק: קוצצים דק את כל עשבי התיבול ושמים בקערה. מוסיפים את הביצים ומתבלים במלח ופלפל שחור, טורפים היטב.
  4. מחממים את השמן במחבת נון סטיק. יוצקים מתערובת הביצים למחבת ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מעבירים לצלחת ושומרים בצד.
  5. מכינים טחינה: מערבבים את כל המצרכים בקערה עד קבלת טחינה במרקם סמיך. שומרים בצד.
  6.  חותכים את העגבנייה לפרוסות ואת האבוקדו לרצועות.
  7. חוצים את הלחם האחיד לרוחבו ומוציאים את תוכנו הרך. מורחים את החלל הפנימי באריסה ולימון כבוש.
  8. מכניסים ללחם את שני סוגי החביתות, העלים הירוקים, פרוסות העגבנייה והאבוקדו. סוגרים על הכול עם חציו השני של הלחם.
  9. מגישים עטוף בנייר אפייה חום עם זיתים, טחינה ומלפפון חמוץ בצד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סנדוויץ’ פועלים עם חביתת ירק שאי אפשר לעמוד בפניו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות