ספגטי בולונז טבעוני מפנק ביותר ולא מתפשר על הטעם

מתכון של שי-לי ליפא לספגטי ברוטב בולונז טבעוני מפטריות, טעים במיוחד. המנה הקלאסית עכשיו בגירסא טבעונית ונהדרת שלא מתפשרת על הטעם
מתכון של שי-לי ליפא לספגטי ברוטב בולונז טבעוני מפטריות, טעים במיוחד. המנה הקלאסית עכשיו בגירסא טבעונית ונהדרת שלא מתפשרת על הטעם
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    428
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 428.4 קק״ל 2141.9 קק״ל
    פחמימות 63.8 גרם 318.8 גרם
    שומן 7.6 גרם 38.0 גרם
    נתרן 817.1 מ״ג 4085.7 מ״ג
    חלבון 14.4 גרם 72.2 גרם
    סיבים תזונתיים 18.0 גרם 90.0 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 6.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 375.0 מ״ג 1875.0 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 17.1 מ״ג
    אשלגן 2560.6 מ״ג 12803.0 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 7.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    428
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 428.4 קק״ל 2141.9 קק״ל
    פחמימות 63.8 גרם 318.8 גרם
    שומן 7.6 גרם 38.0 גרם
    נתרן 817.1 מ״ג 4085.7 מ״ג
    חלבון 14.4 גרם 72.2 גרם
    סיבים תזונתיים 18.0 גרם 90.0 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 6.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 375.0 מ״ג 1875.0 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 17.1 מ״ג
    אשלגן 2560.6 מ״ג 12803.0 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 7.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: קוצצים גס בצל ושום. חותכים סלרי לקוביות בגודל 1/2 ס”מ. מגררים גס גזר וזוקיני. קוצצים גס פטריות שמפיניון.
  2. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים שמן זית, בצל, שום, גזר וסלרי ומאדים 8-6 דקות, עד שרכים.
  3. מוסיפים יין אדום, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-3 דקות, עד שמתאדה.
  4. מוסיפים זוקיני, פטריות, עגבניות מרוסקות, מים רותחים (רצוי להוסיף את מי בישול הפסטה) וסוכר, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  5. מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות ללא כיסוי תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהירקות רכים ונוצר רוטב.
  6. מבשלים את הפסטה: מרתיחים מי מלח בסיר גדול. מוסיפים פסטה ומבשלים לדרגת אל- דנטה. מסננים היטב.
  7. מגישים: מחלקים את הפסטה לצלחות, מניחים רוטב בנדיבות ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ספגטי בולונז טבעוני מפנק ביותר ולא מתפשר על הטעם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות