ספגטי 3 גבינות עם ברוקולי ועשבי תיבול

מנה מושחתת שכולם אוהבים! ספגטי ברוטב שמנת וגבינות - גבינת שמנת, פרמז'ן ומוצרלה שמתאחדות לרוטב משגע, סמיך וקרמי, בתוספת פרחי ברוקולי פריכים ומרעננים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

ספגטי

רוטב

הגשה

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן למצב אל דנטה.
  2. חולטים את פרחי הברוקולי במים רותחים כ-3-4 דקות ומסננים.
  3. מכינים את הרוטב: מחממים את השמן במחבת גדולה. מוסיפים את השום, מערבבים ומטגנים עד להזהבה קלה.
  4. מוסיפים את השמנת לבישול ואת כל התבלינים, מערבבים ומביאים לסף רתיחה.
  5. מוסיפים את שלוש הגבינות, מערבבים ומבשלים עד שהגבינות נמסות לגמרי, ומתקבל רוטב אחיד וסמיך.
  6. מוסיפים את התימין והברוקולי ומערבבים.
  7. מוסיפים את הפסטה המסוננת, מערבבים, טועמים, ומתקנים את התיבול.
  8. מפזרים מעל עירית ופרמז’ן ומגישים.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 1085.4 קק״ל 3256.1 קק״ל
פחמימות 126.5 גרם 379.4 גרם
שומן 37.0 גרם 110.9 גרם
נתרן 1275.7 מ״ג 3827.0 מ״ג
חלבון 52.3 גרם 156.8 גרם
סיבים תזונתיים 5.9 גרם 17.7 גרם
שומן רווי 15.4 גרם 46.3 גרם
כולסטרול 55.8 מ״ג 167.5 מ״ג
סידן 653.2 מ״ג 1959.6 מ״ג
ברזל 3.1 מ״ג 9.3 מ״ג
אשלגן 531.6 מ״ג 1594.8 מ״ג
אבץ 4.2 מ״ג 12.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody