
-
זמן הכנה30 דקות
-
זמן כוללשעתיים ו-30 דקות
-
רמת קושיבינונית
-
מרכיבים12
מצרכים
בצק
-
1 ק"ג קמח לבן
-
3 כפות סוכר לבן
-
1 כף שמרים יבשים
-
820 מ"ל מים
-
1 כף מלח דק
מילוי
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1 כפית תמצית וניל
-
2 עלי נענע
-
2 כפות אבקת סוכר
-
1 גביע מעדן שוקולד לבן
זיגוג
-
2 גביעי מעדני שוקולד חלב
אופן הכנה
- במיקסר עם וו לישה שמים את הקמח, הסוכר והשמרים. תוך כדי לישה, מוסיפים את המים בהדרגה עד שנוצר בצק רך וגמיש. לקראת סיום הלישה מוסיפים את המלח ולשים עוד 10 דקות להחדרת אוויר לבצק.
- מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומתפיחים את הבצק כשעתיים.
- בסיר גדול או במחבת רחבה מחממים שמן לטיגון עמוק. מרטיבים את הידיים, יוצרים כדורים מבצק הספינג’ ובאמצעות האצבעות יוצרים חור במרכז כל כדור כך שנוצרת צורה של טבעת. מטגנים בשמן החם. מוציאים לנייר סופג.
- מכינים את המילוי: קוצצים את עלי הנענע. שמים את כל מרכיבי המילוי בקערת מיקסר עם וו בלון ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
- חוצים כל ספינג’ לחצי כמו כריך וממלאים במילוי. מזלפים מעל מעדן שוקולד חלב ומקשטים בעלי נענע.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
10
מנות
קלוריות
29.9
קק״ל
299.4
קק״ל
פחמימות
3.3
גרם
32.9
גרם
שומן
0.1
גרם
0.7
גרם
נתרן
778.8
מ״ג
7788.5
מ״ג
חלבון
0.2
גרם
1.7
גרם
סיבים תזונתיים
0.3
גרם
3.3
גרם
שומן רווי
0.0
גרם
0.1
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
1.9
מ״ג
18.5
מ״ג
ברזל
0.0
מ״ג
0.1
מ״ג
אשלגן
1.1
מ״ג
10.9
מ״ג
אבץ
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
תגובה אחת
ווא ווא גרסה פצצה!!