סציבי – מרק עוף קר באגוזים שניצח את מאסטר שף

ג'אנה חן מכינה סציבי - מרק קר וסמיך של עוף ואגוזים מהמטבח הגיאורגי, עם כוסברה, זעפרן ושלל תבלינים. מנה מצוינת לימי הקיץ החמים, מקורית ומשביעה וטעימה בטירוף!
ג'אנה חן מכינה סציבי - מרק קר וסמיך של עוף ואגוזים מהמטבח הגיאורגי, עם כוסברה, זעפרן ושלל תבלינים. מנה מצוינת לימי הקיץ החמים, מקורית ומשביעה וטעימה בטירוף!
  • ג'אנה חן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    656
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 655.6 קק״ל 2622.5 קק״ל
    פחמימות 34.4 גרם 137.7 גרם
    שומן 21.4 גרם 85.4 גרם
    נתרן 860.0 מ״ג 3440.0 מ״ג
    חלבון 56.5 גרם 226.0 גרם
    סיבים תזונתיים 31.0 גרם 124.0 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 15.8 גרם
    כולסטרול 144.4 מ״ג 577.5 מ״ג
    סידן 785.4 מ״ג 3141.8 מ״ג
    ברזל 6.6 מ״ג 26.4 מ״ג
    אשלגן 5292.4 מ״ג 21169.8 מ״ג
    אבץ 7.2 מ״ג 28.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    656
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 655.6 קק״ל 2622.5 קק״ל
    פחמימות 34.4 גרם 137.7 גרם
    שומן 21.4 גרם 85.4 גרם
    נתרן 860.0 מ״ג 3440.0 מ״ג
    חלבון 56.5 גרם 226.0 גרם
    סיבים תזונתיים 31.0 גרם 124.0 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 15.8 גרם
    כולסטרול 144.4 מ״ג 577.5 מ״ג
    סידן 785.4 מ״ג 3141.8 מ״ג
    ברזל 6.6 מ״ג 26.4 מ״ג
    אשלגן 5292.4 מ״ג 21169.8 מ״ג
    אבץ 7.2 מ״ג 28.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק עוף

תערובת אגוזים


מרק גאורגי קר ג'אנה חן

אופן הכנה

  1. בסיר שמים את הבצל, גבעולי הסלרי, שן השום והעוף, כשהמים רתחו מוסיפים זעפרן ומבשלים 20 דקות.
  2. מוציאים את העוף לקערה נפרדת ומקררים.
  3. את ציר העוף מצמצמים במשך 30 דקות נוספות, מסננים אותו ומניחים בצד.
  4. טוחנים במעבד מזון את האגוזים לטחינה הדקה ביותר. מעבירים לקערה ומעבדים בעזרת הידיים, כמו בצק.
  5. קוצצים את כל הירק היטב ומכניסים לקערה גדולה.
  6. מוסיפים את כל התבלינים, מחית הקארי, השום ואת האגוזים הטחונים, מוסיפים בערך כוס מציר המרק (או יותר) וטוחנים בעזרת בלנדר מוט. מוסיפים לסירוגין את שארית הציר ומערבים היטב.
  7. מפרקים את העוף, ממליחים מעט ומוסיפים את חתיכות העוף לתוך המרק.
  8. מגישים: מפזרים מעל כל צלחת כף רימונים ומעט שערות צ’ילי מיובשות, אפשר גם להוסיף פלפל צ’ילי טרי (תלוי במידת החריפות שאתם אוהבים).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סציבי – מרק עוף קר באגוזים שניצח את מאסטר שף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    דנה בר סימן טוב

    אמרתם אוכל אמרתם אוכל גרוזיני בלבד!!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות